Koti > valmistajat > ADI (Analog Devices, Inc.)
ADI (Analog Devices, Inc.)

ADI (Analog Devices, Inc.)

Request quote from

Tuotemerkin esittely

- Analog Devices, Inc. (NASDAQ: ADI) määrittelee innovaatiota ja huippuosaamista signaalinkäsittelyssä. ADI: n analogiset, sekasignaaliset ja digitaaliset signaalinkäsittelyn (DSP) integroidut piirit (IC) ovat keskeisessä asemassa reaalimaailman ilmiöiden, kuten valon, äänen, lämpötilan, liikkeen ja paineen, muuttamisessa, käsittelyssä ja käsittelyssä sähköisiin signaaleihin voidaan käyttää laajan valikoiman elektronisia laitteita. ADI on synonyymi elektroniikan valmistajien korkean suorituskyvyn kanssa ja toimimme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa määrittelemällä parhaiten käyttökokemuksen laadusta. Tämä tarkoittaa selkeintä kuvaa, terävä ääni ja optimaalinen liitäntä, koko ja suorituskyky tuhansissa viihde-, lääketieteellisissä, viestintä-, teollisuus- ja muissa sovelluksissa.
Analog Devices, Inc. on saanut päätökseen Hittite Microwave Corporationin hankinnan. Hittite kuuluu ADI: n RF- ja mikroaaltoryhmään (RFMG).
Analog Devices, Inc. hankkii lineaarisen teknologian: Yhdistetyn 80 vuoden teknologian huippuosaamisen ansiosta ADI on "Premier Global Analog Technology Company". Tämä uusi kokonaisvaltainen portfolio tarjoaa asiakkailleen etulyöntiaseman markkinoiden johtavan aseman, innovoinnin ja sitoutumisen ansiosta. Lisää tietoa

-tuote -luokka

Integrated Circuits (ICs)(46,047 products)

Circuit Protection(278 products)

Discrete Semiconductor Products(21 products)

RF/IF and RFID(4,610 products)

Optoelectronics(1 products)

Resistors(88 products)

Isolators(1,590 products)

Crystals, Oscillators, Resonators(41 products)

Test and Measurement(7 products)

Power Supplies - External/Internal (Off-Board)(2 products)

Power Supplies - Board Mount(467 products)

Networking Solutions(1 products)

Maker/DIY, Educational(4 products)

Kits(11 products)

Filters(3 products)

Audio Products(2 products)

liittyvät tuotteet