Koti > valmistajat > FTDI (Future Technology Devices International, Ltd.)
FTDI (Future Technology Devices International, Ltd.)

FTDI (Future Technology Devices International, Ltd.)

Request quote from

Tuotemerkin esittely

- FTDI Chip kehittää innovatiivisia silikoniratkaisuja, jotka parantavat vuorovaikutusta tämän päivän teknologian kanssa. "Design Made Easy" -lisäosan avulla yhtiö pystyy tukemaan insinöörejä, joilla on erittäin hienostuneita, monipuolisia, kestäviä ja helppokäyttöisiä tuotealustoja.
FTDI Chipin pitkään vakiintunut, jatkuvasti laajeneva Universal Serial Bus (USB) -tuotelinja tarjoaa yleisesti tunnettuja tuotteita. Yrityksen Embedded Video Engine (EVE) -grafiikkavastaanottimet pitävät jokaisen pakkauksen näyttö-, ääni- ja kosketusominaisuudet yhdelle sirulle, mikä mahdollistaa ihmisen käyttöliittymien (HMI) käyttöönoton huomattavan vähenemisen kehitysaikaa ja materiaalikustannuksia. FTDI Chip tarjoaa myös hyvin erilaistuneille, nopeudensäätöisille mikrokontrollereille tarkoitettuja perheitä, joilla on lisätty liitettävyys.
FTDI Chip on fab-vähemmän puolijohdeteollisuusyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Glasgowissa, Iso-Britanniassa, Glasgow'n, Singaporen ja Taipein (Taiwan) tutkimus- ja kehitystoimistoissa sekä alueelliset myynti- ja teknisen tuen sivustot Glasgow'ssa, Taipeissa, Portlandissa (Oregon, USA) ja Shanghai, Kiina). Lisätietoja osoitteesta www.ftdichip.com.

-tuote -luokka

Integrated Circuits (ICs)(171 products)

RF/IF and RFID(1 products)

Optoelectronics(29 products)

Connectors, Interconnects(6 products)

Computers, Office - Components, Accessories(15 products)

Cable Assemblies(54 products)

Audio Products(5 products)

liittyvät tuotteet