Koti > valmistajat > Knowles / Syfer
Knowles / Syfer

Knowles / Syfer

Request quote from

Tuotemerkin esittely

- Knowles Syfer (aiemmin Syfer Technology Limited) on johtava globaali valmistaja, joka tunnetaan innovatiivisista sovellusmääritteistä korkeajännitteisistä, Hi-Q RF MLCC: stä ja EMT-suodattimista. Laaja tuotevalikoimaamme kuuluu: MLCC: t sisältävät RF / mikroaalto / erittäin matala ESR, korkea jännite 12 kV: ksiDC, 250 VAC luokitukset, turvallisuuden varmennetut SMD-tuotteet sekä avaruudellisia osia. Patentoitu StackiCap ™ on ainutlaatuinen kondensaattoriyksikkö, joka on suunniteltu tuottamaan suurta kapasitanssia ja suurta jännitettä.
Syferin EMI-suodinliittymällä on SMD-syöttö kondensaattoreille, jotka on mitoitettu 3 A, SMD C- ja Pi-suodattimiin, jotka on mitoitettu 20 A ja X2Y® -tekniikkaan.
Laajassa Syfer AEC Q200 pätevässä perheessä on sekä pinnalta asennettavat EMI-suodattimet että korkeajännitteiset MLCC-koneet, jotka keskittyvät HEV- ja EV-autoteollisuudelle.
Maailmanlaajuinen valmistustoiminta sisältää upouuden laitos Suzhoun Kiinassa, joka on varustettu moderneilla laitteilla, jotka takaavat johdonmukaiset, korkealaatuiset tuotteet maailmanlaajuisten markkinoidemme kasvavien tarpeiden tyydyttämiseksi.

-tuote -luokka

Optoelectronics(2 products)

Capacitors(264,604 products)

Kits(4 products)

Development Boards, Kits, Programmers(1 products)

Filters(2,090 products)

liittyvät tuotteet