Koti > Uutiset > 165 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria Toshiba osti Taiwanin Lite-On SSD -liiketoiminnan

165 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria Toshiba osti Taiwanin Lite-On SSD -liiketoiminnan

Taiwan Lite-On Technology ilmoitti 30. elokuuta, että hallitus on siirtänyt Solid State Storage (SSD) -liiketoimintadivisioonan kautta yritykselle JS Storage Technology Co., Ltd. (jäljempänä Jianxing Company) ja siirrä Solid State Storage -divisioona Toshiballe.

Kauppahinnan vastikkeeksi asetetaan alustavasti 165 miljoonaa dollaria käteisellä, ja sen odotetaan valmistuvan vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla. Tullisopeutukset ja viranomaisten hyväksynnät toteutetaan vakiintuneen käytännön mukaisesti.

Lite-On -konsernin varapuheenjohtaja ja toimitusjohtaja Chen Guangzhong kertoi, että ottaen huomioon maailmanlaajuisilla markkinoilla kasvava tietojen varastoinnin kysyntä, solid-state-säilytysliiketoiminnan vertikaalinen integraatio tämän kaupan avulla ei vain rikastuta tuotantoketjun alkuvaiheen ja teollisuuden loppupään resursseja, mutta myös kasvattaa operatiivisesti laajuutta puolitilamuistin saavuttamiseksi. Ura ja Toshiban voittajavoitto.

Chiba aikoo kasvattaa NAND-flash-toimituksiaan laajentamalla myyntikanaviaan. Yrityskaupan päätyttyä Toshiba ei voi vain käyttää Taiwanin Lite-On-tekniikkaa ja PC-valmistajia, kuten Dell ja Hewlett-Packard, vaan myös parantaa tietokeskuksensa SSD-levyjen suunnittelua ja tuotantoa Taiwan Lite-On Technology -tekniikan kautta . Lisäksi Toshiba, jonka on tarkoitus nimetä uudelleen Kioxiaksi tämän vuoden lokakuussa, voi lisätä tuotemerkkitietoisuuttaan käyttämällä uusia nimiä yksittäisten asiakkaiden SSD-levyillä.

Toshiba Storage Holdingsin toimitusjohtajana toimiva Nobuo Hayasaka kertoi yrityskaupan avulla pystyvänsä vastaamaan kasvavaan ssd-kysyntään tietokoneissa ja tietokeskuksissa, joita pilvipalvelujen lisääntynyt käyttö johtaa.

Taiwan Lite-On Technology on vuonna 1975 perustettu maailmankuulu elektroniikkayritys. Sen tuotteita ovat optoelektroniset tuotteet, tietotekniikka ja säilytyslaitteet. Lisäksi Taiwan Lite-On Technology omistaa SSD-tuotemerkin Plextor, joka tunnetaan edullisista, korkealaatuisista tuotteistaan. Taiwanin Lite-On Technology Storage -liiketoimintayksikön edeltäjä on japanilainen Plextor.