Koti > Uutiset > Apple on tehnyt suuren muutoksen linssin rakenteeseen, ja takaobjektiivi ei enää ulkone?

Apple on tehnyt suuren muutoksen linssin rakenteeseen, ja takaobjektiivi ei enää ulkone?

Applen uusi iPhone-kamera tänä vuonna perustuu Yuba-järjestelyyn, jopa kaksokameran takana oleva iPhone 11 on edelleen matriisijärjestely. Vaikka Apple on parantanut huomattavasti kameran suorituskykyä tänä vuonna, se ei silti pääse pakenemaan netizens-iskulausetta. Sanotaan, että kuten kaasuliesi, siinä on partakone, ja poikkeuksetta omenat, jotka oksentavat taiteellisen ilmeen saavuttamiseksi, ovat niin ruma. Kolme laukausta takana.

Kolmen kuvan lisäksi Wannianin linssi on myös sydänsairaus, jonka hedelmäjauhe on viipynyt ympäri vuoden. Tämä kiistanalainen muotoilu voi muuttua tulevaisuudessa. Äskettäin julkaistussa patenttidokumentissa todetaan, että Apple kehittää objektiivirakennetta, joka on samanlainen kuin järjestelmäkameran, jonka odotetaan vähentävän linssin korkeutta ja parantavan kuvanvaikutusta.
AppleInsiderin mukaan Apple mainitsi viimeisimmässä patenttitiedostossa erilaisen rakenteen kuin nykyinen matkapuhelimen linssi. Runkojen rajoitetun koon vuoksi on vaikea käyttää suurta määrää linssejä ja harjanteita yhdessä linssissä. Tämä uusi tekniikka tekee valoherkästä elementistä ja kameran todellisesta sijainnista 90 astetta kohtisuorassa kahteen nähden laajentamalla prismaa. Ihmisten välinen etäisyys välttää linssin ulkonevan komponenttien pinottamisen vuoksi.

Patentoitu tekniikka hyväksyy vastaavasti kolme tai viisi linssirakennetta, ja se voi myös tuottaa kuvausetäisyyden, joka vastaa noin 80-200 mm vastaavaa täyden kehyksen kameran polttoväliä. PhoneArena uskoo, että tämän tekniikan odotetaan tuovan parempia tuloksia Applen puhelinlinssiin, välttäen samalla linssin ulkonevan ratkaisemaan ongelman, jota hedelmäjauhe on kritisoinut vuosien varrella.

Linssin rakenteeseen ei ole helppoa tehdä muutoksia. Loppujen lopuksi suurin osa matkapuhelinvalmistajista nauttii edelleen CMOS: sta, jonka tarkoituksena ei ole päivittää korkeamman pikselin CMOS: ää, tarjota suurempaa aukkoa tai kiillottaa omaa alkuperäistä kameraohjelmistoaan. AI tarkoittaa kaunistamista, jos Apple todella voi muuttaa olemassa olevaa linssin rakennetta, niin tulevaisuudessa on ehdottomasti etuna kilpailla Android-leirin kanssa.