Koti > Uutiset > BYD: n odotetaan tulevan iPod Touch -kokoonpanon yksinomaiseksi toimittajaksi

BYD: n odotetaan tulevan iPod Touch -kokoonpanon yksinomaiseksi toimittajaksi

Eilen Tianfeng International -analyytikko Guo Mingji ennusti vuonna 2020 julkaistussa ensimmäisessä Applen tutkimusraportissa, että BYD Electronicsin odotetaan korvaavan Quanta iPod Touchin yksinoikeudella toimittajana vuonna 2020 ja saavan vähintään 10-20% iPad Assembly -tilauksesta.

Guo Mingji huomautti raportissa, että vaikka iPod Touchin vuosittainen lähetys on vain noin 6–8 miljoonaa yksikköä, yksinoikeudeksi toimittajaksi tuleminen tarkoittaa, että Apple ja BYD Electronics tekevät tiiviimpää yhteistyösuhdetta. Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun BYD Electronics on saanut Apple Assembly -tilauksia kädessä pidettäviä laitteita varten.

Guo Mingji odottaa, että BYD Electronics kasvattaa Wi-Fi iPadien tuotantoa ja saa lisää tilauksia Compalilta vuonna 2020, mikä vastaa vähintään 10-20% kaikista iPad-lähetyksistä.

Lisäksi, jos BYD haluaa hankkia iPhonen kokoonpanotilauksia, sen odotetaan kestävän vähintään 5–6 vuotta tai enemmän. Jos iPhonen emolevy vaihdetaan tulevaisuudessa SMT: stä SiP: n suunnitteluun, kokoonpanokynnys alenee, mikä saattaa nopeuttaa BYD Electronicsin etenemistä iPhone-kokoonpanotilauksien saamisessa.

Vaikka BYD ei tällä hetkellä valmista koteloita, pitkällä tähtäimellä yritys voi ainakin hyötyä kokoonpanotilauksien ja osien vertikaalisesta integroinnista. Tässä suhteessa Guo Mingji kertoi, että Applen uusimmat EMS-valmistajat lisäävät tilauksien määrää, ja uskovat, että Apple kouluttaa uusia EMS-valmistajia.