Koti > Uutiset > CES 2020 Qualcomm -lehdistötilaisuus

CES 2020 Qualcomm -lehdistötilaisuus


Anmon: Huomenta kaikille, tervetuloa CES 2020 Qualcommin tiedotustilaisuuteen. Olen erittäin innoissani voidessani seisoa täällä tänään, ei vain siksi, että Qualcomm on saavuttanut monia saavutuksia viime vuonna, vaan myös siksi, että seisomme vuoden 2020 alussa ja siirrymme kohti uutta vuosikymmentä. 5G tuo tullessaan mittakaavassa vuonna 2020. Käyttöönotto ja tuo valtavia mahdollisuuksia kaikille elämänaloille. Tämän vuoden CES-tapahtumassa emme jaa vain mobiilitekniikkaa, vaan keskitymme myös moniin uusiin toimialoihin, joilla on valtuudet kehittää mobiilitekniikkaa, ja yrityksen edistymiseen näillä toimialoilla, seuraavan 45 minuutin aikana keskustelemme monista jännittäviä asioita, puhutaan ensinnäkin äskettäin kuluneesta Snapdragon Technology Summit -tapaamisesta.

Snapdragon Technology Summit 2019 -tapahtumassa julkistimme kaksi uutta alustaa - Snapdragon 865 ja Snapdragon 765 / 765G. Snapdragon 865 määrittelee uudelleen lippulaivakokemuksen, jonka matkaviestimet voivat tuoda. Se kattaa käyttökokemuksen, joka mielestämme 5G-lippulaivapäätelaitteiden tulisi saavuttaa. Ilmoitimme myös Snapdragon 7 -sarjan yhden sirun 5G SoC -sarjan. Snapdragon 765 / 765G on SoC, joka tukee monimuotoista 5G-yhteyttä. Haluan myös kertoa, että muutama päivä sitten kumppanimme OPPO julkaisi Kiinassa Snapdragon 765G: llä varustetun kaupallisen terminaalin OPPO Reno3 Pro. Olemme erittäin iloisia siitä, että sen jälkeen kun Snapdragon 765G julkaistiin joulukuun alussa, sen kaupalliset päätelaitteet voitiin julkaista joulukuun lopussa, mikä on erittäin nopeaa tahtia. (Viitetiedote: Snapdragon 865: https://zh-cn.content.qualcomm.com/news/releases-2019-12-04, Snapdragon 765 / 765G: https: //zh-cn.content.qualcomm .com / uutiset / tiedotteet-2019-12-04-0)

PC-alalla olemme myös laajentaneet huomattavasti PC-suuntautunutta tuotevalikoimaamme. Qualcomm on jatkuvasti suunnitellut PC-tuotevalikoimaa ja saavuttanut hyvän kehitysvauhdin Snapdragon-laskentaalustan avulla. Snapdragon 8cx: n lisäksi julkistimme myös uuden Snapdragon 8cx -yrityksen laskentaalustan Snapdragon Technology Summit -tapaamisessa. Samalla laajensimme myös PC-tuotevalikoimaa uusilla Snapdragon 7c ja 8c -laitteilla tukemaan lähtötason ja valtavirran kannettavia tietokoneita. (Lehdistötiedote: https://www.qualcomm.cn/news/releases-2019-12-05-0)

Samanaikaisesti julkaisimme myös maailman ensimmäisen 5G XR -alustan, Snapdragon XR2, ja olemme iloisia nähdessämme, että monet alkuperäisvalmistajat ovat suunnitelleet lanseeraamaan Snapdragon XR2: lla varustetut päätelaitteet. Uskomme, että tätä uutta päätelaitetta syntyy jatkuvasti, ja 5G: n maturiteetin myötä kaupallisemmat päätelaitteet edistävät XR: n laajuutta. (Lehdistötiedote: https://www.qualcomm.cn/news/releases-2019-12-05)

Olemme erittäin innoissamme siitä, että Snapdragon-alusta asettaa uudet suorituskyvyn ja innovaatioiden standardit 5G-aikakaudella. Seuraavaksi haluan kertoa kanssasi 5G: n vahvasta kehityksestä.

Kuten aiemmin totesimme, vuoden 2020 odotetaan olevan 5G: n vuosi laaja-alaisen kehityksen saavuttamiseksi, ja näemme, että 5G: n käyttöönotto on todellakin paljon nopeampaa kuin 4G: n. Haluan jakaa mielenkiintoisen tarinan. Muutama neljäsosa sitten kaikki keskustelivat vielä siitä, milloin 5G voisi aloittaa laajamittaisen käyttöönoton. Jaoimme tietoja Qualcomm Analyst Day -tapahtumassa: 5G-älypuhelinten lähetysten ennustetaan nousevan 200 miljoonaan yksikköön vuoden 2020 loppuun mennessä. Saatu palaute on tänään se, että kaikki ajattelevat, että 200 miljoonaa yksikköä on konservatiivinen luku. 5G: llä on suuri potentiaali. Älypuhelinmarkkinat ovat jo hyvin kypsiä, ja 5G otetaan myös menestyksekkäästi käyttöön näillä markkinoilla, koska myös koko päätelaiteketju on siirtynyt täysin kohti 5G: tä. Haluan erityisesti korostaa, että paras 4G-puhelin, jota kaikki tällä hetkellä voivat ostaa, on 5G-älypuhelin. Siksi odotamme, että 5G tuo markkinoille vahvemman kehitysvauhdin.

Tällä hetkellä yli 45 operaattoria ympäri maailmaa on kaupallisesti ottanut käyttöön 5G-verkkoja, ja yli 340 operaattoria sijoittaa 5G-verkkoihin. Odotamme, että vuoteen 2023 mennessä 5G-yhteydet ylittävät miljardin, mikä on kaksi vuotta nopeampaa kuin 4G saavuttaa miljardin yhteyden. Seuraavien viiden vuoden aikana, vuoteen 2025 mennessä, 5G-yhteyksien määrä nousee 2,8 miljardiin ja lähes 3 miljardiin, ja 30%: n levinneisyysaste on myös paljon korkeampi kuin 4G-jaksolla. Siksi olemme erittäin iloisia nähdessämme 5G: n saavuttaman hyvän kehitysvauhdin. Jatkossa Qualcomm edistää 5G: n laajamittaista käyttöönottoa ja työskentelee operaattoreiden kanssa 5G-verkon kattavuuden laajentamiseksi. Samaan aikaan olemme myös erittäin innoissamme siitä, että monet OEM-valmistajat suunnittelevat 5G-puhelimiensa julkaisemista vuoden 2020 alkupuolella ja odottavat uusien 5G-puhelimien julkistavan vuonna 2020.

Seuraavaksi haluan jakaa kaksi numeroa kanssasi. Alustan julkaisun varhaisessa vaiheessa Snapdragon 865 -lippulaivamatkapuhelimen päätelaitteiden mallien lukumäärä kaksinkertaistui edellisen sukupolven Snapdragon 855 -alustasta, mikä on erittäin tärkeää, koska se heijastaa sitä, että koko maailmanmarkkinat käsittävät 5G-älypuhelimet laajamittainen. On myös mielenkiintoista, että Snapdragon 765 / 765G: n päätelaitemallien määrä alustan ensimmäisen julkaisun aikana on saavuttanut 2,5 kertaa aiemman sukupolven 7-sarjan tuotteet, mikä osoittaa, että edullisemmat päätelaitteet alkavat myös tukea 5G: tä. Tuemme 5G: n laajamittaista käyttöönottoa, ja enemmän käyttäjät voivat nauttia 5G: n tuottamista uusista palveluista ja kokemuksista. Ja kuten totesimme Snapdragon Technology Summit -tapaamisessa, Qualcomm jatkaa myös 5G: n laajamittaisen käyttöönoton edistämistä kaikilla tasoilla ja jopa alemmilla tasoilla.

Viime aikoina asiakkaamme ovat saavuttaneet erinomaisia ​​tuloksia maailmanmarkkinoilla, ja haluaisin kertoa teille täällä. OPPO ja Xiaomi ovat menestyneet hyvin Euroopassa ja ovat nopeasti kasvavia yrityksiä Euroopan markkinoilla. Tietenkin, OPPO, Xiaomi ja vivo ovat myös erittäin menestyviä Kiinan markkinoilla. Lisäksi siellä on Motorola, uudella Moto Razr -näppäimistöpuhelimellaan. Motorolan viimeaikainen suorituskyky on myös kiinnostava. Odotamme Snapdragon 865: n auttavan enemmän OEM-valmistajia saavuttamaan erinomaisen suorituskyvyn maailmanmarkkinoilla.

Itse asiassa 5G: n voimakas kasvu edistää myös kiinteän langattoman laajakaistan kehitystä, ja matkaviestimen kiinteän langattoman pääsyn odotetaan olevan käytössä 5G: n kaupallistamisen myötä. Tämä johtuu siitä, että 5G: llä on suuri kaistanleveys ja taloudellisuus (alhaisemmat bittikustannukset), se voi tarjota erittäin korkean tiedonsiirtonopeuden, jota vaaditaan mobiililaajakaistalle ja Wi-Fi: lle, sekä suuren luotettavuuden tapahtumille, kuten TV- ja live-videourheilutapahtumiin. yhteys. Tällä hetkellä 34 laitevalmistajaa käyttää X55 5G-radiotaajuus- ja modeemijärjestelmiä tukemaan CPE-päätteitä kiinteään langattomaan yhteyteen. Näistä 11 OEM-valmistajaa on ottanut käyttöön ratkaisuja, jotka tukevat 5G- ja Wi-Fi 6 -yhteyttä. Tärkeä asia näissä kahdessa numerossa on, että langattoman viestinnän tekniikan aikaisemmassa iteraatiossa kiinteä langaton pääsy ei ole saavuttanut niin voimakasta kasvuvauhtia. Tämä edistää myös suuritehoisen 5G-CPE: n kehittämistä ja laajentaa laajakaistapalveluita alueille, joita tällä hetkellä ei ole katettu, kuten Yhdysvaltojen lähiöihin ja maaseudulle. Lisäksi, kun operaattorit ovat valmiita, kiinteän langattoman pääsyn odotetaan jatkuvan kasvavan, ja myös näiden alueiden käyttäjät voivat nauttia palveluista, kuten videosta, josta olemme erittäin innoissamme.

Seuraavaksi haluan jakaa tämän konferenssin raskaan sisällön - PC-kenttä. Kuten juuri mainitsin, Qualcomm on sitoutunut antamaan tietokoneille mahdollisuuden aina kytkettyihin laitteisiin. Määrittelemme uuden PC-kokemuksen, joka käyttää tietokonetta kuten älypuhelinta jokapäiväisessä elämässä, ja tuomme tämän kokemuksen tietokoneen eri tasoille. Laajentaessamme edelleen PC-tuotevalikoimaamme, Snapdragon 8cx: stä, joka tukee huippuluokan kokemuksia, Snapdragon 8cx yritysluokan laskentaympäristöön, Snapdragon 8c ja 7c: iin, jotka on aina kytketty tietokoneeseen mittakaavassa, yhä enemmän Snapdragoneja Platformitietokoneet julkaistaan ​​myös peräkkäin. Ne edistävät Snapdragon-alustan tukemia PC-tietokoneiden kehittämistä laajassa mittakaavassa ja muuttavat todella yhteyden muodostamisen kokemuksen.

Vielä tärkeämpää on, että 5G PC on nyt todellisuus, ja siitä tulee tärkeä työkalu tulevaisuuden tuottavuuden muokkaamiseen. Mainitsin Qualcommin analyytikkojen päivänä, että jos uskot, että IT-infrastruktuuri iteroituu yrityksen pilviin (kuten Microsoft Azure), sinun on käytettävä 5G-tietokonetta, koska se lisää huomattavasti tuottavuutta tulevaisuuden toimistossa. Noin vuosi sitten Qualcomm jakoi 5G-tietokoneen visioomme ja käynnisti Snapdragon 8cx -laskentaalustan. Tänään lehdistötilaisuudessa olimme erittäin innoissamme ilmoittaessamme, että maailman ensimmäinen 5G-tietokone on saapunut, ja tuotteen markkinoille tuonut yritys on erittäin hyvä yhteistyökumppanimme Lenovo.

Tiivis yhteistyömme Lenovon kanssa on tehnyt 5G PC: stä todellisuuden. COMPUTEXissa toukokuussa 2019 Qualcomm ja Lenovo esittelivät ensimmäistä kertaa 5G-tietokoneen konseptimallin (katso lehdistötiedote: https://www.qualcomm.cn/news/releases-2019-05-27), se myös aiheutti yleisölle laajat odotukset siitä. Kutsumme seuraavaksi Lenovo-konsernin varatoimitusjohtaja Johnson Jia, älylaitetuoteryhmän kuluttajaliiketoiminnan johtaja, esittelemään tätä 5G-tietokonetta kaikille.

[Lenovo-konsernin varatoimitusjohtajan ja Smart Device Products -ryhmän kuluttajaliiketoiminnan johtajan Johnson Jian avauspuhe]

Anmun: Kiitos Johnson. Sub-6 GHz: n, millimetriaaltojen ja eSIM: n tuella 5G-tietokoneista on tullut todellisuutta, mikä on todellakin jännittävä. Kiitos Lenovolle, joka esitteli tämän tuotteen kaikille, kuten Johnson sanoi, tämä on vasta alku ja näemme lisää 5G-tietokoneita saatavana.

Seuraavaksi esitän teille Qualcommin viimeisimmän edistyksen eri aloilla. Ensinnäkin haluan puhua ensin pilvestä. 5G tuo valtavia muutoksia, pilvi mukaan lukien. 5G: n suuren kaistanleveyden ja pienen latenssin edut antavat reunapilvien tarjota myös käsittelyominaisuuksia. Seurauksena on uusia käyttötapauksia, jotka puolestaan ​​ovat asettaneet uusia vaatimuksia reunapilvelle. Siksi meillä on reunapilvi "tulona" datakeskukseen. Qualcomm julkaisi huhtikuussa 2019 Cloud AI 100: n (katso lehdistötiedote: https://www.qualcomm.cn/news/releases-2019-04-09-0). Sen neljään pääkäyttötapaan kuuluvat datakeskuksen AI-nopeutettu päättelyjen käsittely, 5G-älyreunalaatikko, 5G-infrastruktuuri ja auto. Cloud AI 100 voi tarjota AI-huipputehokkuuden yli 350 TOPS (biljoonaa operaatiota) sekunnissa. Verrattuna alan edistyneimpiin AI-päättelyratkaisuihin, joita tällä hetkellä otetaan käyttöön, Cloud AI 100 parantaa suorituskykyä wattia kohti yli 10 kertaa.

Se, mitä parhaillaan työskentelemme, on täsmälleen sama strategia, jota käytimme Cloud AI 100: n suunnittelussa. Nyt ilmoitan ensimmäisen tuotteen, joka perustuu Cloud AI 100-älylaitaan. Diassa tämä tuote, jolla on Qualcomm-logo, on tuotesuunnittelu, jonka olemme yhdessä kumppaneidemme kanssa luoneet yhdessä. Se on yksi ensimmäisistä 5G-älykkäistä reunalaatikoista, jotka ottivat käyttöön Qualcomm Cloud AI 100: n, joka tukee 5G-yhteyksiä ja AI-prosessointiominaisuuksia ja saavuttaa laajamittaisen kaupallisen käytön vuoden 2020 jälkipuoliskolla. Qualcomm esittelee lisätietoja tuotteesta ja kumppaneita liittyvään toimintaan tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Pilviprosessointi ja reunaprosessointi ovat hyvin erilaisia ​​virrankulutuksessa, suorituskyvyssä ja laskennassa. Olemme erittäin iloisia voidessamme käynnistää Cloud AI 100: n viime vuoden huhtikuussa. Nyt yhteistyössä kumppaneidemme kanssa suunnitellaan Cloud AI 100: n kaupallisia tuotteita. Olemme iloisia nähdessäni, että sen ensimmäinen tuote on älykäs reunalaatikko, joka tukee 5G-yhteyksiä.

5G: n osalta olemme ottaneet käyttöön älypuhelimia, CPE: itä, tietokoneita ja reunapilviä kiinteään langattomaan yhteyteen. Seuraavaksi haluan puhua autoista. Autoteollisuus on yksi Qualcommin mielenkiintoisimmista uusista liiketoiminnoista, koska tekniikka on muuttanut perusteellisesti kuljetusteollisuutta. Sen lisäksi, että se on parantanut merkittävästi liikenneturvallisuutta ja tehokkuutta, se on myös muuttanut autojen sisäisiä kokemuksia ja voimaannut uusia ja palveluita - tämä on loistava esimerkki kuinka mobiilitekniikka muuttaa perinteistä teollisuutta.

Viimeisen 15 vuoden aikana tekniikkamme on vaikuttanut maailmaan ja johtanut muutoksiin autoteollisuudessa. Olemme tehneet yhteistyötä General Motorsin kanssa varhaisessa vaiheessa autoteollisuudessa. Nyt Connected Carsista on tullut todellisuutta lähes kaikkien automaattien yhteistyön ja tuen avulla. Lisäksi muutoksia on digitaalisissa ohjaamoissa, edistyneemmissä palveluissa ja tietotekniikkaratkaisuissa, jotka tarjoavat valtavia mahdollisuuksia koko autoteollisuudelle, Qualcommille ja yhteistyökumppaneille. Tällä hetkellä yli 100 miljoonaa ajoneuvoa on ottanut käyttöön Qualcomm-tekniikan. Nämä kaikki heijastavat Qualcommin pitkäaikaista sitoutumista innovaatioiden edistämiseen autoteollisuudessa, ja uskomme myös, että mobiilitekniikka muuttaa autoteollisuutta.

Tuon tänään lisää uusia ilmoituksia ja uusia tuotteita. Ajoneuvojen sisäisen tiedonkäsittelyn, ääni- ja videotietojen sekä autojen sisäisten yhteyksien alalla Qualcommin tilauksien arvioitu kokonaisarvo on saavuttanut 7 miljardia dollaria. Tämä on valtava harppaus tiedoista, jotka ilmoitimme Qualcommin analyytikkopäivänä. Tällä hetkellä Qualcomm on etusijalla autojen tärkeimmässä infotainment-ohjelmassa, ja olemme myös ensimmäisenä ajoneuvojen sisäisen tiedonkäsittelyn ja Bluetooth-yhteyksien alalla. Tällä hetkellä Qualcommin autoteollisuusratkaisuissa on 19 autovalmistajaa. Olemme iloisia voidessamme työskennellä niin monenlaisten kumppaneiden kanssa ja olemme myös iloisia nähdessämme, että autoteollisuus muuttaa autojen kytkentä- ja ajokokemusta mobiilitekniikan avulla.

Autoteollisuudessa keskitymme neljään avainalueeseen. Jotkut teistä tuntevat sen, kun taas toiset ovat Qualcommin uusia liiketoiminta-alueita. Ensimmäinen on kytkeä kytketty autokokemus. Seuraavan kymmenen vuoden aikana autojen ja pilvien väliset yhteydet, autojen ja ajoneuvojen sekä autojen jalankulkijoiden yhteydet ovat avaimia autoteollisuuden kehitykselle. Siksi kiinnitämme erityistä huomiota ajoneuvojen sisäisen tietojenkäsittelyn ja C-V2X: n toimintaan, tarkoituksena on mahdollistaa yhteys auto-auto, auto-infrastruktuuri, auto-pilvi-ja auto -jalankulkija. Toiseksi tunnustamme myös selvästi, että älypuhelimet määrittelevät uudelleen käyttökokemuksen, kun ne välittävät meille tietoa päivittäin. Samanaikaisesti kumppanimme, globaalin autoteollisuuden johtava yritys, suunnittelee myös digitaalista ohjaamoa ja käyttää mobiilitekniikkaa ajokokemuksen, kuten digitaalisten kojetaulujen, tieto- ja äänijärjestelmien sekä takapenkkien viihteen muuttamiseen.

Lisäksi olemme laajentuneet kahteen täysin uuteen alueeseen. Ensimmäinen on pilvipuolen terminaalien hallinta, joka tarjoaa hyvän mahdollisuuden Qualcommille ja autonvalmistajille luoda uusia palveluita. Paitsi, että tuemme myös autonomista ajamista ADAS: lla (Advanced Driver Assistance System). Tämä