Koti > Uutiset > Novatekin myöntämä CEVA-ääni- / ääni-DSP ja ohjelmisto älykkäille TV-soviteille

Novatekin myöntämä CEVA-ääni- / ääni-DSP ja ohjelmisto älykkäille TV-soviteille

CEVA ilmoittaa, että alan johtava fabless-sirujen suunnitteluyritys Novatek Microelectronics on saanut lisenssin CEVA-X2 audio DSP: n, ClearVox, käytön käyttöönottamiseksi älykkäässä televisiossaan sirulla (SoC), joka tukee useita mikrofoneja ™ ääni-etuosa-ohjelmisto ja WhisPro ™ -äänentunnistusohjelma, jotka mahdollistavat etäkentän äänen herättämisen ja ohjaustoiminnot, jotka ovat aina online-tilassa Alwaye-On. Novatek on erikoistunut erilaisten näytönohjainpiireiden ja SoC-ratkaisujen suunnitteluun, kehittämiseen ja myyntiin.

CEVA: n markkinointijohtaja Moshe Sheier sanoi: "Meillä on ilo laajentaa kumppanuuttamme Novatekin kanssa esitelläksesi tehokkaan äänen käyttöliittymän älykkääseen TV SoC: hon. CEVA-X2 DSP -laitteemme täydentää ClearVox- ja WhisPro-ääniohjelmistoja. Novatek lisää uusia ominaisuuksia luodakseen ainutlaatuisen, räätälöidyn, monikielisen äänikokemuksen asiakkailleen. "

CEVA: n ClearVox-yrityksen kehittämä oma yritys hyödyntää laajaa asiantuntemustaan ​​ääni- ja puheprosessoinnissa yhdistämällä edistyneitä algoritmeja erilaisten akustisten skenaarioiden ja mikrofonien kokoonpanojen käsittelemiseen, mukaan lukien kaiuttimien saapumisohjeet, monimikrofonisäteily ja äänenvaimennus. Optimoitu ohjelmisto akustisen kaiun peruuttamiseen ja niihin liittyvät laiteohjelmisto ja ohjainohjelmat. CEVA: n WhisPro ja ClearVox toimivat yhdessä tarjotakseen Novatekin kaltaisille asiakkaille tehokkaan CEVA DSP -pohjaisen puheentunnistusratkaisun, jonka avulla he voivat aina kuunnella älytelevisioita, älykkäitä kaiuttimia, älypuhelimia ja Bluetooth-kuulokkeita työskennelläkseen pilvipohjaisella äänellä avustajat Palvelut ovat vuorovaikutuksessa. Tämä ratkaisu on äänen esikäsittelyn ja hermoverkkoalgoritmien kokonaisvaltainen integrointi. Se voi toimia paikallisesti reunalaitteissa jopa meluisissa ympäristöissä ja kaukokenttäkäytössä tarjoamalla korkean tunnistusnopeuden, suojaten siten käyttäjän yksityisyyttä ja tarjoamalla minimaalisen viiveen. CEVA: n ClearVox ja WhisPro on optimoitu CEVA-X2: n korkean suorituskyvyn ääni- / ääni-DSP: lle, joka on suunniteltu intensiivisiin äänisovelluksiin älykkään kodin, matkaviestinnän ja automarkkinoilla. CEVA-X2 DSP käyttää 5-suuntaista VLIW-mikroarkkitehtuuria ja tarjoaa rinnakkaisen prosessoinnin kaksoiskaalaarisen laskentamoottorin kautta, tukee yhden käskyn monta dataa (SIMD) ja valinnaisia ​​liukulukuyksiköitä korkean tarkkuuden algoritmeille.