Koti > Uutiset > CTA: Yhdysvaltain 5G-teollisuus on menettänyt 1,2 miljardia dollaria! Milloin Trumpin ultravires -käyttäytyminen loppuu?

CTA: Yhdysvaltain 5G-teollisuus on menettänyt 1,2 miljardia dollaria! Milloin Trumpin ultravires -käyttäytyminen loppuu?

Kuluttajateknologiajärjestön (CTA) tilastojen mukaan heinäkuusta 2018 lähtien Trumpin hallinnon "301-laki" Kiinan Yhdysvaltoihin suuntautuvan viennin toteuttamisesta on maksanut Yhdysvalloille yhteensä 12 miljardia dollaria, kun taas Yhdysvaltojen 5G-teollisuus on hävinnyt. 1,2 miljardia dollaria.

CTA on ollut vankka vastustaja Trump-kauppasodaan, ja CTA: n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Gary Shapiro antoi lausunnon 301-tutkimussuunnitelmasta: "Presidentti Trump on voimallinen kauppakysymyksissä, mikä johtaa maamme yrityksiä ja perheitä maksamaan laskun. Nyt on kongressin aika vahvistaa tukea Yhdysvaltojen yrityksille ja kuluttajille. "

CTA: n viimeisimpien tietojen mukaan Yhdysvaltain kuluttajateknologiateollisuus on maksanut tämän vuoden heinäkuussa yhteensä 1,9 miljardia dollaria tariffeja. Vaikka tuonnin määrä on vähentynyt 38% vuoteen 2018 verrattuna, kokonaistuontitullit ovat viisinkertaiset viime vuoteen verrattuna.

5G: lle, mukaan lukien älypuhelimet, reitittimet, yhdyskäytävät ja palvelimet, liittyvät tariffit ovat 143 miljoonaa dollaria. Raportissa todettiin, että ennen kuin Trump provosoi kauppasotaa, melkein mikään edellä mainituista hankkeista ei liittynyt tariffeihin. Vielä pahempaa on, että vain noin kahden kuukauden aikana Yhdysvallat on menettänyt 1,2 miljardia dollaria 5G: hen liittyvistä tuotteista.

Trumpin hallinnon toiminta on saanut monet teollisuuden valmistajat harkitsemaan tuotantopaikkojen siirtämistä, mutta Kiinan rikas ja halpa työvoima on korvaamaton.