Koti > Uutiset > Cognex ilmoitti ostavansa SUALABin

Cognex ilmoitti ostavansa SUALABin

Cognex Corporation (NASDAQ: CGNX), joka on yksi maailman johtavista tehdasautomaatiokoneiden visioinnin ja teollisuuskoodien lukemisen aloittamisesta, ilmoitti virallisesti SUALABin ostosta 16. lokakuuta 2019, joka on yksi Korean johtavia visuaalisten ohjelmistojen kehittäjiä. , joka on omistettu syvän oppimisen tekniikan soveltamiseen teollisuudessa.

SUALABin suunnittelutiimin ja immateriaalioikeuksien integroinnin odotetaan parantavan Cognexin nykyisen syväoppimisteknologian, ViDi Systemsin (hankittu huhtikuussa 2017) tutkimus- ja kehitysmahdollisuuksia.

"Syvän oppimisen tekniikka antaa Cognexille mahdollisuuden ratkaista monia vaikeimpia tarkistussovelluksia yrityksessä, ja nämä tarkastustehtävät ovat toistaiseksi luottaneet suureen manuaaliseen tarkastusryhmään", sanoi Cognexin toimitusjohtaja Robert J. Willett. ”SUALABin laaja immateriaalioikeus, laaja suunnitteluosaaminen ja laaja markkinoiden kattavuus auttavat meitä palvelemaan näitä nopeasti kasvavia markkinoita, etenkin Aasiassa. Tällä hetkellä kymmeniä tuhansia manuaalisia tarkastajia on omistettu vaikeiden visuaalisten hankalien ja virhealttisten visuaalisten tarkastusten toteuttamiselle vikojen ja vikojen tunnistamiseksi elektronisissa komponenteissa ja osajärjestelmissä. Jatkossa syvälle oppimiseen perustuva konenäkötekniikka pystyy suorittamaan nämä testit luotettavammin ja edullisemmin. "

Cognexin perustaja ja puheenjohtaja Dr. Robert J. Shillma kertoi: ”Olemme erittäin innostuneita tervetulleeksi SUALAB-tiimin Cognexiin; ne ovat hyvin yhdenmukaisia ​​Cognexin yrityskulttuurin kanssa ”työskennellä kovasti, leikkiä ja toimia nopeasti”.

SUALAB, jonka pääkonttori sijaitsee Soulissa, Etelä-Koreassa, perustettiin vuonna 2013. Yksi perustaja Song Kiyoung liittyy Cognexiin auttamaan johtamaan maailman suurinta suunnittelutiimiä, joka keskittyy syvälle oppimistekniikkaan teollisuuden koneiden visioinnissa.

"SUALABin perustamisesta lähtien tavoitteemme on ollut tulla globaaliksi johtajaksi syvälle oppimiseen perustuvassa visuaalisessa tarkastuksessa", sanoi SUALABin toimitusjohtaja ja perustaja Song Kiyoung. Liittymällä Cognexiin saavutimme tämän tavoitteen. Suunnittelemme yhteistyötä auttaaksemme enemmän asiakkaita ratkaisemaan monimutkaisia ​​visiohakemuksia nopeammin, helpommin ja kustannustehokkaammin. ”

Lisätietoja tästä kaupasta julkistetaan Cognexin kolmannen vuosineljänneksen tulosneuvottelupuhelussa (klo 17.00 EST 28. lokakuuta 2019).