Koti > Uutiset > Vertaako 7nm erotusjärjestelmää? Global Foundries käynnistää 12LP-prosessin

Vertaako 7nm erotusjärjestelmää? Global Foundries käynnistää 12LP-prosessin

Global Foundries käynnisti 25. syyskuuta 12LP + -prosessin globaalissa teknologiakonferenssissaan keskittyen tekoälyn koulutukseen ja päättelysovelluksiin. Verrattuna edellisen sukupolven 12LP-prosessiin, 12LP + tarjoaa suorituskyvyn lisääntymisen 20% tai tehon pienenemisen 40%, logiikka-alueen vähentämällä 15%.

Lisäksi 12LP + -prosessin avainominaisuus on nopea, pienitehoinen 0,5 V SRAM -muistisolu, joka tukee nopeaa, energiatehokasta tiedonsiirtoa prosessorin ja muistin välillä, mikä on laskenta- ja langallisen infrastruktuurin markkinoiden työ. . Tärkeitä vaatimuksia älykkäille sovelluksille.

Global Foundries tarjoaa keinotekoisen älykkyyssovellusten suunnitteluviitepaketit ja suunnittelu / tekninen yhteiskehitys (DTCO) -palvelut 12LP + -prosessille, jotka molemmat antavat asiakkaille mahdollisuuden tarkastella keinotekoisen älykoodin piirisuunnitelmia kokonaisvaltaisesta näkökulmasta energiankulutuksen ja kustannusten vähentämiseksi.

Lisäksi 12LP +: lla on myös uusi piihaastaja 2.5D-pakkauksiin, joka auttaa integroimaan suuren kaistanleveyden muistin prosessoriin nopeaan, energiatehokkaaseen tietojenkäsittelyyn.

12LP + -ratkaisu käyttää ARM: n Artisan®-fyysistä IP: tä globaaleihin valimoihin ja POPTMIP: ää tekoälysovelluksiin. Molempia ratkaisuja sovelletaan myös Global Foundriesin ensimmäisen sukupolven 12LP-alustaan.

Fyysisen suunnittelun ryhmän pääjohtaja ja tutkija Gus Yeung sanoi: "Tekoäly, auto- ja huippuluokan matkaviestimet ovat vain muutamia kasvavista sovelluksista, joilla pystytään vastaamaan korkean suorituskyvyn SoC-laitteiden kiireellisiin tarpeisiin. ARM: n tuella. Käsityöläisten fyysisen IP: n ja edistyneen prosessorin suunnittelu, Global Foundriesin 12LP + auttaa suunnittelijoita suunnittelemaan tuotteita nopeammin ja tehokkaammin. "

Global Foundriesin digitaalitekniikkaratkaisujen varatoimitusjohtaja Michael Mendicino sanoi: "12LP +: n lanseeraus on seurausta Global Foundries -strategiasta tarjota eriytettyjä ratkaisuja asiakkailleen. Global Foundries pystyy mitoittamaan suunnitelmia häiritsemättä työnkulkua muihin ratkaisuihin verrattuna. . Asteikko, joka on erittäin kustannustehokas. "

Michael Mendicino totesi edelleen: "Esimerkiksi edistyneenä 12 nanometrin tekniikkana 12LP + -ratkaisumme on tarjonnut asiakkaille suurimman osan suorituskyvyn ja virran eduista, joita he haluavat 7 nanometrin prosessista, mutta heidän NRE: nsä (ei-toistuva suunnittelu) Keskimääräiset kustannukset ovat vain Noin puolet, mikä tuo huomattavia kustannussäästöjä. Lisäksi, koska 12nm solmu toimii pidempään ja kypsyy, asiakkaat voivat nopeasti virtaviivaistaa täysin käsittääkseen kasvavan kysynnän tekoälyteknologialle. "

Global Foundriesin mukaan 12LP + PDK on nyt saatavana ja yritys työskentelee parhaillaan useiden asiakkaiden kanssa. Sen odotetaan julkaistavan vuoden 2020 jälkipuoliskolla ja massatuotannon Fab 8 -mallissa Maltalla, New Yorkissa vuonna 2021.