Koti > Uutiset > DRAM: n markkinaosuus hallitsee, miksi Samsungia edelleen rajoitetaan?

DRAM: n markkinaosuus hallitsee, miksi Samsungia edelleen rajoitetaan?

Yhtiö odottaa, että Samsungin globaalin DRAM-markkinaosuuden odotetaan nousevan korkeimmalle tasolleen kolmessa vuodessa. Lisäksi muistipuolijohteiden hintojen lasku on hidastunut. Ulkopuolinen maailma odottaa Samsungin parantavan tuloja. Monet analyytikot ovat kuitenkin huomauttaneet, että Samsung Electronics on edelleen täynnä monia näkymiä. Varmuudella.

Korean tiedotusvälineiden "Daily Economy" -raportti huomautti, että viime vuoden viimeisellä neljänneksellä ICT-yritykset viivästyttivät investointeja ja aiheuttivat DRAM-teollisuuden masennuksen. Vielä on vaikea varmistaa, että DRAM-teollisuus voi palauttaa menneisyytensä kunnian tulevaisuudessa. Toisaalta kiinalaiset yritykset painostavat Samsung Electronicsia alhaisella hinnalla paneelikentällä, ja Samsung Electronicsin älypuhelinliiketoiminta on hidasta toipumassa. Tuloja on vaikea parantaa nopeasti. Paitsi, että Samsung Electronicsin on kohdattava Japanin vientirajoitukset, Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppakiistat ja varapresidentin oikeusjutut.

Viime vuoden syyskuusta lähtien DRAM-hinnat ovat jatkaneet laskuaan. Lasku alkoi hidastua vasta tämän vuoden elokuussa. DRAM-hinta (DDR4 8Gb: n kauppahinta) elokuussa oli 2,94 Yhdysvaltain dollaria, samalla tasolla kuin viime kuussa. Erityisesti NAND-flash-muistin hinta on noussut kahden kuukauden ajan, ja ulkomaailma on alkanut odottaa, että hinta on saanut pohjan ja on alkamassa palaamaan.

Monet analyytikot uskovat kuitenkin, että DRAM-hinnoilla on vielä pitkä tie kuljettavan pohjaan. Vaikka IHS Markit ennustaa Samsungin DRAM-markkinaosuuden nousevan 47 prosenttiin kolmannella vuosineljänneksellä, Korean puolijohdeteollisuus uskoo edelleen, että vaikka DRAM näyttääkin laskeneen pohjaan, DRAM-kysyntä ja varastot eivät ole toipuneet, ja on liian aikaista arvioi, ovatko DRAM-hinnat alhaalla.

Useimmat analyytikot uskovat DRAM-teollisuuden elpyvän pitkällä tähtäimellä. Mutta palautumisen ajoituksesta on monia erilaisia ​​mielipiteitä. Jotkut ennusteet uskovat, että 5G: n, esineiden Internetin (IoT), tekoälyn (AI), sähköajoneuvojen ja muun teollisuuden kasvavan ensi vuonna, muistisirujen kysyntä kasvaa, Samsungin tulojen odotetaan elpyvän vuonna 2021.

Arvopaperiteollisuus huomautti, että Samsung Electronicsin kolmannen vuosineljänneksen tuloksen odotetaan paranevan, mutta on vaikea palata edelliseen kukoistuspäivään. Arvopaperimarkkinateollisuus ennustaa, että Samsung Electronicsin tämän vuoden liikevaihto on noin 27 biljoonaa voittoa ja sen odotetaan kasvavan noin 35 biljoonaan voittoon ensi vuonna. Vuoden 2017 ja 2018 tulokseen (noin 50 biljoonaa voittoa) verrattuna kasvun varaa on kuitenkin vielä huomattavasti.

Toisaalta, vaikka puolijohdeliiketoiminnalla on suuri osa Samsung Electronicsin kannattavuudesta, sen on kiinnitettävä huomiota myös älypuhelimien ja näyttöjen kehitykseen. Esimerkiksi, vaikka Galaxy Note10 ja Galaxy Flod on otettu hyvin vastaan ​​vuoden jälkipuoliskolla, tosiasiallisten tulojen ja kannattavuuden kasvu on vielä nähtävissä.

Näyttöliiketoiminnassa Asiana Financial Management Institute -yrityksen äskettäisessä raportissa todettiin, että pienten OLED-laitteiden tarjonta voi ylittyä kolmen vuoden kuluessa ja että yrityksen vastaus on melko tärkeä. KTB Investment Securities -tutkija Jin Liang Zai (translitterointi) huomautti, että kiinalainen yrityspiiri aloitti OLED-paneelien massatuotannon tänä vuonna, mikä voi vaikuttaa seuraavan vuoden tulokseen