Koti > Uutiset > 5G: n ohjaamana Korean puolijohdeteollisuuden odotetaan kääntävän synkkä tilanne vuonna 2020

5G: n ohjaamana Korean puolijohdeteollisuuden odotetaan kääntävän synkkä tilanne vuonna 2020

Science and Technology Daily -lehden mukaan eteläkorealainen media "Theinvestor" kertoi, että 5G-laitteiden jatkuvan kasvun myötä Korean muistialan odotetaan elpyvän vuodesta 2020, mikä muuttaa tämän vuoden synkkän toiminnan tilannetta.

Korean markkinaosapuolet sanoivat, että puolijohdeteollisuuden perustekijät paranevat huomattavasti vuoteen 2020 mennessä. Niistä johtuen DRAM-markkinat saavuttavat kysynnän ja tarjonnan tasapainon markkinoiden tarjonnan mukauttavien valmistajien ansiosta, ja hintojen odotetaan palautuvan merkittävästi toisella vuosipuoliskolla. Esimerkiksi SK Hynix ja Micron alkoivat vähentää tuotantoa ja Samsung aikoo muuttaa ensi vuonna DRAM-tuotantolinjan kuva-anturien tuotantolinjaksi.

Samaan aikaan tutkimusyksikkö IHS Markit kertoi, että 5G-matkapuhelinten suuret lähetykset lisäävät puolijohteiden kysyntää. Ensi vuonna globaalien puolijohdetuotteiden määrä kasvaa 5,9% ja määrä nousee vuoden 1992 422,8 miljardista dollarista 448 miljardiin dollariin. Siksi 5G on yksi tärkeimmistä puolijohdemarkkinoiden elpymistä edistävistä tekijöistä ensi vuonna.

IHS Markit kertoi myös, että teknologinen innovaatio kiihdyttää kysynnän kasvua ja markkinoiden dynamiikkaa parannetaan entisestään. Etelä-Korean Samsung ja SK hynix suunnittelevat tällä hetkellä massatuotantona viidennen sukupolven vähätehoista DRAM-muistia 5G-laitteille, mutta DRAM-kapasiteettiin on tässä vaiheessa tiettyjä rajoituksia, joten DRAM-hinnat palaavat edelleen.

Lisäksi muut tutkimuslaitokset, kuten teollisen älykkyyden tutkimuksen instituutti (MIC) ja Tektronix Research Institute, ovat äskettäin ennustaneet, että puolijohteiden kysyntä kasvaa edelleen 5G-, AI- ja autosovelluksissa vuonna 2020 syntyvän terminaalin avulla. sovellukset. Teollisuus tulee vähitellen pohjasta.