Koti > Uutiset > Edwan: Tämän vuoden globaalien puolijohdetestien kysyntä laskee 15% vuodessa

Edwan: Tämän vuoden globaalien puolijohdetestien kysyntä laskee 15% vuodessa

Puolijohdetestauslaitteiden valmistaja Advantest odottaa, että maailman puolijohdetestausten kysyntä voi vähentyä 15% tänä vuonna Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasodasta johtuen, mutta yritys itse on vuoden alussa odotettua parempi, ensi vuonna 5G , AI ja esineiden Internet. Puolijohdetestausmarkkinoiden odotetaan palautuvan.

Puolijohdemarkkinoilla tämän vuoden jälkipuoliskolla ensi vuoteen, Taiwanin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Ai Wanwan Wu Qingxi kertoi, että puolijohdemarkkinoilla on vielä paljon muuttujia tämän vuoden jälkipuoliskolta seuraavaan vuosi. Kauppasotatekijöitä on tarkkailtava, ja kokonaismarkkinatilannetta on edelleen vaikea ennustaa. Advantest-testi on kuitenkin suhteellisen vakaa huippuluokan testimarkkinoidensa, kuten 5G: n ja HPC: n, vuoksi. Siksi operaation tila on suhteellisen optimistinen.

Puolijohdetestausmarkkinoita tarkkailemalla Edwin ATE -liiketoimintaryhmän varatoimitusjohtaja Wu Wanqi huomautti, että viimeinen vuosi oli erittäin hyvä. Tämän vuoden kasvuvauhti saattaa olla hitaampi kuin viime vuonna. Epävarmuutta on edelleen, kuten Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasota. Arvioidun laskun on noin 15%, mutta kaiken kaikkiaan Edwinin suorituskyky on tänä vuonna parempi kuin alun perin odotettiin.

Wu Wanqi huomautti edelleen, että muistitestien kysyntä vähenee 37% tänä vuonna pääasiassa siksi, että korealaisten valmistajien muistin lähetys hidastuu, mutta DDR 5 ja nopea tietojenkäsittely (HPC) lisäävät DRAM-markkinoiden kysyntää.

Järjestelmän mikrosirulla (SoC) Koska asiakkaat jatkavat investointeja tuotantokapasiteettiin, testien jatkuvan kysynnän, odotettavissa on vain arviolta 11%: n lasku, laskuaste on suhteellisen maltillinen ja huippuluokan SoC-testien kysyntä kasvaa edelleen. vuosi tulee kysyntää huippuluokan SoC Higher -kasvulle.