Koti > Uutiset > First Solar luopuu EPC-liiketoiminnasta keskittyen komponenttiteknologiaan

First Solar luopuu EPC-liiketoiminnasta keskittyen komponenttiteknologiaan

USA: n elokuvakomponenttien valmistaja FirstSolar julkaisi äskettäin tiedot, jotka keskittyvät Series6-komponenttiteknologian kehittämiseen ja myyntiin. Sen jälkeen luotettavien kolmansien osapuolten EPC-kumppaneita käytetään palvelemaan Yhdysvaltain markkinaprojekteja sen sijaan, että tehkää se itse.

Tämä päätös ei vaikuta hankkeisiin, jotka rakennetaan ja suunnitellaan toimitettavaksi tänä vuonna, mutta vahvistaa yrityksen asemaa ja kilpailukykyä johtavana PV-moduulien toimittajana Yhdysvalloissa.

FirstSolar laajentaa kapasiteettiaan vastatakseen Series6-komponenttien tarpeisiin, ja yrityksen toisen Yhdysvalloissa sijaitsevan tehtaan odotetaan valmistuvan vuoden 2020 alkupuolella, ja sen kumulatiivinen investointi on lähes miljardi dollaria.

Valmistuttuaan uusi Ohion tehdas kasvattaa yhtiön Series6-kapasiteetin 5,4 GW / vuosi ja tekee siitä Yhdysvaltojen suurimman PV-moduulien valmistajan.

Tämä muutos kuvastaa myös komponenttiteknologian muutosta suurten sarjojen komponenteihin.

Tämä FirstSolar-muutos vaikuttaa noin 100 työntekijään, jotka jättävät yrityksen prosessin eri vaiheissa ja saavat korvausta ja työllistymistukea.