Koti > Uutiset > 4,3 miljardista 4,6 miljardiin euroon! Ams teki jälleen ostotarjouksen Osramille

4,3 miljardista 4,6 miljardiin euroon! Ams teki jälleen ostotarjouksen Osramille

OSRAM julkaisi 18. päivänä lehdistötiedotteen, jonka mukaan amms ehdotti uutta ostotarjousta OSRAMille. Kokonaisostohinta nousi 4,3 miljardista eurosta 4,6 miljardiin euroon. Tällä kertaa se koostui Advent Internationalista ja BainCapitalista. Konsortio luopuu tarjouksesta!

Uutisten mukaan Ams aikoo tehdä OSRAM: n osakkeenomistajille vapaaehtoisen julkisen ostotarjouksen kaikkien Osram-osakkeiden hankkimisesta 41 eurolla / osake, kokonaishinnalla noin 4,6 miljardia euroa, ja vähimmäisvastuukynnys on 55%. Raportin mukaan alkuperäisen 4,3 miljardin euron tarjouksen ensimmäinen hyväksyntä on 62,5%.

Osram kertoi, että yhtiön hallitus on tyytyväinen saavutettuun edistykseen ja uskoi osapuolten päästävän yksimielisyyteen tulevaisuuteen suuntautuneesta strategisesta konseptista. Hallitus ja hallintoneuvosto tarkastelevat tarkkaan tarjousta ja tekevät kohtuullisia kommentteja.

Ymmärretään, että Osram vahvisti 12. elokuuta ensimmäisen kaiken käteisvarojen tarjouksen ja 3. syyskuuta ams teki vastutarjouksen Osramille.

Ams: n ensimmäinen yritysosto epäonnistui 4. lokakuuta. Myöhemmin OSRAMin toimitusjohtajat kutsuivat ammattijohtajia keskustelemaan yhteistyöstä lain sisällä.

Tällä hetkellä ams on OSRAM: n suurin yksittäinen osakkeenomistaja ja omistaa lähes 20% pääomasta.

Lisäksi Anhong Capital ja Bain Capital ovat ilmoittaneet luopuvansa tarjouksesta tällä kertaa, mutta seuraavat tarkkaan kaupan etenemistä.

On selvää, että Anhong Capital ja Bain Capital ilmoittivat syyskuun lopussa ehdottavansa uutta ostotarjousta kaikkien Osramin osakkeiden hankkimiseksi, ja ilmoitti tarjoavansa "merkityksellisen" palkkion, joka on korkeampi kuin hinta 38,5 euroa / osake. osake ehdotti ams. Ennen kuin ammattilaiset tekivät uuden tarjouksen, konsortio suoritti tarkastuksen.

Anhong Capital ja Bain Capital eivät ole 18. lokakuuta päivätyn kirjeen mukaan nähneet kaupan onnistuneen, joten enempää asianmukaista huolellisuutta ei suoriteta.