Koti > Uutiset > Huawei taistella takaisin? Oikeusjuttu FCC: n uusimpiin rajoituksiin ensi viikolla

Huawei taistella takaisin? Oikeusjuttu FCC: n uusimpiin rajoituksiin ensi viikolla

Wall Street Journal -raportin mukaan asiaan perehtyneet ihmiset paljastivat, että Huawei on päättänyt torjua Yhdysvaltain liittovaltion viestintäkomission viime viikolla tekemää päätöstä kieltää Yhdysvaltain teleyritykset käyttämästä General Service Fundia palveluiden ja laitteiden ostamiseen Huaweilta ja ZTE: ltä.

Huawei valmistautuu haastamaan päätöstä, joka on osa Huawein Yhdysvaltojen haastetta rajoittaa liiketoimintaansa.

Asiasta perehtyneet ihmiset sanoivat, että Huawein odotetaan nostavan oikeusjutun New Orleansin viidennessä piirioikeuden tuomioistuimessa ensi viikolla, ja se ilmoittaa virallisesti uutiset Shenzhenin pääkonttorissa pidetyssä tiedotustilaisuudessa.

On selvää, että Yhdysvaltain liittovaltion viestintäkomissio (FCC) teki päätöksen, jolla kielletään operaattorit käyttämästä liittovaltion avustusvaroja Huawein ja ZTE: n laitteiden ostamiseen 22. päivänä. Lisäksi komitea äänesti suosittelemaan Yhdysvaltain lentoliikenteen harjoittajia poistamaan ja korvaamaan molemmat laitteet nykyisistä verkoistaan.

On todettu, että Huaweilla ja ZTE: llä on 30 päivää haastaa FCC: n "kansallisen turvallisuusriskin" määrittely. Jos molemmat yritykset esittävät vastalauseita, kielto voi tulla voimaan 120 päivässä.

Huawei antoi 23. elokuuta varhain aamulla lausunnon tästä päätöslauselmasta ja ilmaisi vastustavansa korostaen, että FCC: n päätös perustuu yksipuoliseen tietoon ja Kiinan lainsäädännön väärään tulkintaan. "Ilman todisteita Huawein katsotaan olevan kansallisen turvallisuuden uhka, ei vain loukkaus. Lain rikkomisen epäillään myös olevan asianmukaisen lainsäädäntöprosessin periaate."

On selvää, että Huawei haastoi Yhdysvaltain hallitusta jo maaliskuussa Texasin liittovaltion tuomioistuimessa väittäen, että vuoden 2019 FY: n Yhdysvaltain kansallisen puolustusvaltuutuksen laki 889 loukkasi Yhdysvaltojen perustuslakia, ja pyysi tuomioistuinta määrittämään tämän myyntirajoituksen Huaweita vastaan. Lauseke oli perustuslain vastainen, ja käskettiin kieltää pysyvästi rajoituksen täytäntöönpano.