Koti > Uutiset > Intel: 5G, AI ja reunalaskenta täydentävät toisiaan ja antavat älykkäille sovelluksille mahdollisuuden

Intel: 5G, AI ja reunalaskenta täydentävät toisiaan ja antavat älykkäille sovelluksille mahdollisuuden

Tämän kuukauden alussa kolme suurta operaattoria julkaisivat virallisesti 5G-paketit merkitsemään 5G: n kaupallisen käytön virallisen avaamisen kuluttajasektorilla. 5G: n kaupallistaminen on myös nopeuttanut datakauden saapumista.

Aikaisemmin Intelin pääarkkitehti Raja Koduri huomautti, että viimeisen viiden vuoden aikana keinotekoiseen älykkyyteen sovellettu nykyaikainen tietojenkäsittely on kasvanut yli miljoona kertaa. Tätä kasvuvauhtia ei ole koskaan aiemmin nähty, ja laskentateho on kasvanut. Voidaan sanoa, että se on loputon.

Intel on pyrkinyt tarttumaan 5G-kehityksen aaltoon useissa ulottuvuuksissa: Ensinnäkin, edistää pilvipalveluverkon lähentymistä pilvipisteistä 5G-ratkaisuihin. Ensinnäkin työskennellä yhdessä monenlaisten kumppaneiden kanssa sovellusinnovaatioiden nopeuttamiseksi.

"Intel tarjoaa johtavia tuotteita 5G-infrastruktuurille ja -reunaan sekä syvää yhteistyötä teollisuuden kanssa 5G-innovatiivisten sovellusten tuomiseksi. Toimikaamme yhdessä 5G: n kaikkien potentiaalien hyödyntämiseksi." Intel Data Center -liiketoimintayksikön varatoimitusjohtaja sekä verkko- ja räätälöintiyksikkö Logic-divisioonan teknologiajohtaja Rajesh Gadiyar huomautti.

5G: n kaupallisen aikakauden tultua liiketoiminnan tarpeet ja teknologiset innovaatiot ovat asettaneet korkeammat vaatimukset 5G-pilviverkkojen lähentymiselle. Kuinka vastata sovellusskenaarioiden tarpeisiin paremmin, toteuttaa pilvien ja verkon välinen yhtenäinen yhteistyö, toteuttaa platformisointi, ekologisointi ja älykäs data, josta on tullut kiireellinen ratkaistava ongelma.

Intel uskoo, että pilviverkkoteknologian innovaatio on erottamaton "avoimuuden, integroinnin ja älykkyyden" periaatteesta.

Pilvipalvelimen 5G-ratkaisussa pilvipalveluverkon lähentymisen edistämiseksi Intel ja Japan Lotte ovat luoneet maailman ensimmäisen kokonaisvaltaisen virtualisointipilven natiiviverkon. Lotte Japan ilmoitti tämän pilvipohjaisesta verkosta tämän vuoden helmikuussa, joka virtualisoituu täysin langattomasta liityntäverkosta ydinverkkoon ja ottaa käyttöön innovatiivisen 5G-järjestelmäarkkitehtuurin julkaisuhetkellä. Tämä pilvipohjainen verkko on rakennettu Intel® Xeon®-skaalautuville prosessoreille ja sitä kiihdytetään Intel® FPGA -sovellusten avulla, joka on kokonaisvaltainen pilvien natiivi automaatioverkko, jonka avulla Lotte voi nopeasti skaalata matkapuhelinpalveluita ketterässä ohjelmisto-määritetyssä verkossa.

5G ei ole vain nopeampia henkilökohtaisia ​​laitteita ja verkkoja, mutta myös valtava vallankumous pilven, verkon ja reunan yli. Intel on rakentanut syvän keskittymisen viestintään ja tietojenkäsittelyyn, joka tarjoaa kattava pilvi-päähän -portfolio. Pilvelle ja verkolle tarjoamme laajan tuotevalikoiman, jolla on vahva ja skaalautuva alusta vastaamaan erilaisia ​​työtaakan vaatimuksia. Intelin FPGA-tiedostot, tallennus-, tietoturvaratkaisut ja optimointiohjelmistot ovat myös kriittisiä, jotta voidaan varmistaa pilvien väliset yhteensopivuus, yhteentoimivuus ja optimointi suuremman nopeuden ja pienemmän viiveen saavuttamiseksi.

5G: n kehityksessä yrityssovelluksista on tullut avaintekijä 5G: n onnistuneen kaupallistamisen kannalta.

5G-sovellukset eivät rajoitu henkilökohtaisiin laitteisiin. Sovellusinnovaatio pystysuoraan kenttään edellyttää ekosysteemikumppaneita tutkimaan ja tutkimaan yhdessä. Siksi teollisuusketjun yhteistyö on erittäin tärkeää. ”5G on tulevaisuuden vertikaaliteollisuuden innovaatioalusta. 5G, AI ja reunalaskenta täydentävät toisiaan ja antavat yhdessä mahdollisuuden innovatiivisille sovelluksille, kuten älykäs koulutus, älykäs teollisuus, älykäs kaupunki, älykäs vähittäismyynti, älykäs tapahtumapaikka, autoverkko jne. Intel-tekniikka pehmeiden laitteistojen kautta. Laitteistot ja alusta ovat upotettu 5G: hen -AI-reunan laskenta-arvoketju, ja teollisuuskumppanit ovat edistäneet 5G-AI-reuna-laskentaa todellisuuteen lukuisilla tapauksilla. ”Lin Yiyan, Intel Data Center -liiketoimintayksikön varatoimitusjohtaja ja verkkoinnovaatio-liiketoimintayksikön pääjohtaja, huomautti.

Lisäksi Intel työskentelee yhteistyökumppaneiden, kuten China Mobilen, Foxconnin ja Tencentin, kanssa tutkiakseen älykkään tuotannon, live-lähetysten ja erittäin teräväpiirtovideoiden sovelluksia.

Kiina, joka on 5G-markkinoinnin johtava ja edistäjä maailmassa, vaikuttaa täysimääräisesti. Intel ja Kiinan 5G-teollisuuden ekologiset kumppanit ovat tehneet tiivistä yhteistyötä hyödyntääkseen 5G: n kehitysmahdollisuuksia.