Koti > Uutiset > Intelin tarjonta on vaihtelevaa, ja NB: n on edelleen löydettävä vaihtoehtoisia ratkaisuja vuonna 2020.

Intelin tarjonta on vaihtelevaa, ja NB: n on edelleen löydettävä vaihtoehtoisia ratkaisuja vuonna 2020.

Notebookitehdas on ilmoittanut tulosraportit, ja sen suorituskyky on parempi kuin markkinoiden odotukset. Vuodesta 2020 lähtien valmistajat odottavat edelleen Intel (INTEL) -prosessorien suuren tarjonnan vuoksi, etenkin AMD-prosessorissa, kilpailla Intelin kanssa. Näissä olosuhteissa, jotka voivat saada vakaan prosessoritarjonnan, se voi murtautua läpi.

Kahden viime vuoden aikana kannettavan tietokoneen tehtaan voidaan sanoa olevan katastrofi alkuperäisessä materiaalitoimituksessa. Muistin hinnan heilahtelujen lisäksi passiiviset komponentit vuoden 2018 ensimmäisellä puoliskolla älypuhelimen suuren tartunnan takia nostivat hinnan useita kertoja, vaikka siinä olisi rahaa. Cash ei voi saada tarpeeksi passiivisia komponentteja .

Vuoteen 2019 mennessä Intelillä oli toinen prosessoriprosessi ja kapasiteetin siirrot. Ensinnäkin low-end-prosessoritilaukset räjähtivat. Kun Intel oli tyydyttänyt huippuluokan prosessoritilaukset, siitä tuli keski- ja huippuluokan prosessori, jota Intel ei pysty toimittamaan. Tässä tapauksessa kannettavan tietokoneen tehdas kärsii myös vaikeuksista toimituksissa.

Intel-prosessorien lähettäminen yli kolme tilausta, ajoittaminen

Kannettavan tietokoneen uutisten mukaan Intelin vastaanottamat prosessoritilaukset ovat täysin ehtyneet, mikä on alan huolta ylimääräisistä varauksista, ja tilanne on vakavampi kuin Intelin arvio. Yleisesti ottaen, jos ylivaraus on kahdesti, se voidaan hoitaa. Mutta nyt markkinoiden arvioiden mukaan Intel-prosessorien ylivarausasema on yli kolminkertaistunut, ja jopa Intel ei ole pystynyt ennustamaan todellisia markkinaolosuhteita.

Teollisuuden lähteiden mukaan Intelin kapasiteetin allokointi täyttää nyt huippuluokan prosessoritilaukset. Suurin osa huippuluokan prosessoreista perustuu vakiomarkkinoihin. Toisin sanoen kannettavat tietokoneet, mukaan lukien valtion standardit ja koulutusstandardit, ovat tukipisteitä. Vaikutus voi olla hiukan parempi. Keskisuurten ja korkeatasoisten prosessorien osalta Intel ei pysty toimittamaan sitä kokonaan, ja sitä voidaan käsitellä vain jakelutavalla, mikä muodostaa erikoisen ilmiön teollisuudessa.

On sovittu, että Intel julkaisee uusimman toimituksen tilan joka tiistai ja torstai. Intelin lähetystavan suhteen se toimittaa tällä hetkellä asiakkaiden kysynnän mukaan, mutta tärkeintä on, että se ei välttämättä ole asiakkaiden edellyttämiä tuotemäärityksiä. Toisin sanoen, jos asiakas tekee 5000 keskipitkästä ja korkealaatuista prosessoritilausta, Intel suunnittelee myös 5000 tietylle asiakkaalle, mutta spesifikaatioita ei voida määrittää ennen lähettämistä, ja määrä voidaan määrittää vasta ensin , ja toimitettaessa, jos se ei ole asiakkaan määrittely, asiakkaalla voi olla vain kaksi tapaa käsitellä sitä. Yksi on luopua suoraan, ja toinen on löytää asiakas, joka voi hyväksyä tuotteen ja myydä sen uudelle asiakkaalle.

Super NB -suorittimen suorituskyky ei silti pysty saavuttamaan Inteliä

Vaikka Intelin käsittelytilanne ei ole vakaa, nykyinen kannettava tietokone ei ole silti harkinnut AMD: n kannettavan prosessorin käyttöönottoa. Teollisuuden asiantuntijat huomauttavat, että suorituskyvyn kannalta AMD-työpöydän prosessori on todellakin uhannut Intelia, mutta kannettavan prosessorilla pohjimmiltaan AMD ei ole uhannut Intelin kykyä, joten kannettavan tietokoneen tehdas ei edelleenkään liiku, jatka vastarintaa. malttinsa jatkaa Intelin lähetyksen odottamista.

Toisaalta teollisuuden sisäpiiriläiset paljastivat myös, että kannettavan tietokoneen tehtaalla on myös tarkoitus kertoa Intelille, että kaikki mieluummin käyttävät Intelin prosessoria tai vaihtavat AMD-prosessoria, painostaen siten Intelia ja ottaen huomioon toimitusketjusuhteet. .

Teollisuuden lähteet kertoivat, että Intel houkuttelee nyt kannettavien tietokoneiden urheilijoita ja luojia, joten keskipitkän ja huippuluokan prosessorien kysyntään tulee jonkin verran tukea. Jos Intel pystyy käsittelemään kapasiteettitilannetta vakaasti ja vastaamaan täysin tilaustarpeita, vuoden 2020 kannettavien tehtaalla on edelleen mahdollisuus. Hyvän vuoden jälkeen.