Koti > Uutiset > JDI: n pienimuotoinen kokeellinen tuotanto AMOLED-näyttö

JDI: n pienimuotoinen kokeellinen tuotanto AMOLED-näyttö

Japanin suurimpana näytönvalmistajana JDI on romahtamassa, lähinnä siksi, että ne ovat olleet liian riippuvaisia ​​LCD-tekniikasta ennen kuin jättivät OLED: n huomiotta.

Japanilaisten tiedotusvälineiden mukaan JDI on äskettäin aloittanut pienimuotoisen AMOLED-näyttöjen kokeellisen tuotannon, mahdollisesti Apple-älykellolle AppleWatch. Applen uusimman älykellojen sukupolven AppleWatchSeries5 käyttää jatkuvasti kirkasta LTPOAMOLED-näyttöä, Apple ostaa tällä hetkellä vain LGDisplay-ohjelmasta sellaisia ​​OLED-näyttöjä.

Koska alkuvaiheessa siirtyi varhain OLED-näytönohjaustuotteisiin, japanilaisen näyttöyhtiön liiketoiminta on vaikuttanut huomattavasti viime vuosina, ja yrityksellä on ollut vaikea saada varoja OLED: n laajamittaiseen tuotantoon. Vain muutama päivä sitten sen suurin potentiaalinen sijoittaja (Jia Shi Group) päätti peruuttaa sijoitussuunnitelmansa.

Jotta sijoitustaan ​​ei päästäisi irti, Apple voi vain jatkaa sijoitustensa lisäämistä JDI: hen, jonka odotetaan kasvavan aiemmasta 100 miljoonasta dollarista 200 miljoonaan dollariin. Lisäksi jotkut teollisuuden sisäpiiriläiset sanoivat, että tämän vuoden iPhone11 käyttää edelleen JDI: n toimittamia nestekidenäyttöjä.