Koti > Uutiset > KPMG: n kyselyraportissa todettiin: tavaroiden internetistä tulee puolijohdemoottori

KPMG: n kyselyraportissa todettiin: tavaroiden internetistä tulee puolijohdemoottori

  Viimeisimmän KPMG: n globaalin kyselyraportin mukaan puolijohdeteollisuuden johtajien luottamusindeksi puolijohdeteollisuudelle oli 62, mikä on varma, että puolijohdeteollisuus on tulevaisuudessa verkon maailman pilari. Esineiden internet (IoT) ylitti ensimmäistä kertaa langattoman viestinnän ja sitä pidetään ensisijaisena sovelluksena puolijohdeteollisuuden tulojen kasvulle tulevaisuudessa, kun taas tekoäly (AI) on kolmanneksi sijoittunut.


KPMG tekee vuosittain "Global Semiconductor Industry Survey" -tutkimuksen. Tänä vuonna se on tullut 14 vuotta. Puolijohdeteollisuudessa on 149 korkean tason johtajaa 11 maassa ympäri maailmaa. Yli puolet vastaajista on Amerikasta.

Kyselyn mukaan noin kaksi kolmasosaa vastaajista uskoo, että esineiden internet on teknologia, joka tarjoaa älykkäitä kodinkoneita, kuluvia laitteita ja älykkäitä kaupunkien yhteenliitäntöjä. Sen odotetaan korvaavan "langattoman viestinnän" ja siitä tulee ensisijainen sovellus, jolla lisätään puolijohdeteollisuuden tulojen kasvua ensi vuonna. .

Tällä hetkellä markkinoilla on käytössä yli 26 miljardia kytkettyä laitetta, jotka kasvavat edelleen. On odotettavissa, että tavaroiden internetiin lisätään vuoteen 2025 mennessä lähes 20 kertaa enemmän laitteita.