Koti > Uutiset > Meng Pu, Qualcomm China -yrityksen puheenjohtaja: Yhteistyötä Huawein kanssa sirukentällä

Meng Pu, Qualcomm China -yrityksen puheenjohtaja: Yhteistyötä Huawein kanssa sirukentällä

Tänään (8) Qualcomm China -yrityksen puheenjohtaja Meng Pu ilmaisi näkemyksensä Huawein ja Huawein välisestä suhteesta kymmenennessä Caixinin huippukokouksessa vuonna 2019.

Kilpailussa sirukentällä Meng Pu sanoi: "Tällä teollisuudessa usein käytetty sana on kilpailusuhde. Me ja Huawei kilpailemme."

Meng Pu kertoi, että globalisaatio on muuttanut kilpailussuhteet kilpailukykyisiksi suhteiksi, etenkin sirualueella. Hän mainitsi, että Qualcomm ja Huawei ovat kilpailevia suhteita. Huawei kehittää myös siruja matkapuhelimiin. Vaikka Huawein sirut toimitetaan omille mobiilisovelluksilleen, Qualcommia tarjotaan muille, mutta kaikki tekevät kuitenkin samaa. Joten on olemassa kilpailusuhde. Lisäksi Huawei on myös yksi Qualcommin suurimmista kumppaneista Kiinassa. Qualcomm tarjoaa Huaweille siruja, jotka täydentävät muita tuotelinjoja.

Meng Pu sanoi, että tällainen kilpailusuhde jatkuu pitkään. Niin kauan kuin kilpailua on, kaikki sijoittavat lisää resursseja ja edistävät teollisuuden kehitystä.

Raportoidaan, että Qualcomm on sitoutunut 5G-sirujen tutkimukseen ja kehittämiseen. Qualcomm toi markkinoille ensimmäisen 5G-modeemisirun X50 vuonna 2016, ja sen tavoitteena on tarjota kaupallisia päätelaitteita ensimmäisille operaattoreille, jotka käynnistävät 5G-verkot maailmassa. Nykyisen toisen sukupolven X55 ja kolmannen sukupolven 7-sarjan SOC-integroidut sirut tekevät tiivistä yhteistyötä päätevalmistajien kanssa.

Huawei on myös asia. Äskettäin Huawei julkaisi virallisesti 990-sirunsa, joka koostuu vakioversiosta ja 5G-versiosta. Virkamiehen mukaan tämä on alan ensimmäinen integroitu 5G: n kantataajuusprosessori.