Koti > Uutiset > Mini-LED-levinneisyysaste, yhdeksänkertainen kasvu kolmen vuoden aikana

Mini-LED-levinneisyysaste, yhdeksänkertainen kasvu kolmen vuoden aikana

Taiwanin LED-teollisuus on nähnyt uuden käänteen. Teknologian nopean kehityksen ja kulutuselektroniikan tuotteiden kysynnän kasvaessa Mini-LEDit alkavat muotoutua ennen kypsää Micro LED -tekniikkaa, joka tunnetaan seuraavan sukupolven näyttöteknologian johtajana. Esittelemme massatuotannon, aloittaen uuden teollisuuden aallon.

Teollisuuden mukaan Mini LED -teknologia on juuri alkanut tulla markkinoille pienessä tuotannossa ja lähetyksessä. Tällä hetkellä eri päätelaitteiden levinneisyysaste on edelleen alhainen, vain yhden prosentin sisällä. Alkuperäinen lukitus-TV, huippuluokan kaupallinen kannettava tietokone ja e-urheilu-kannettava tietokone jne. Alan markkinoilla avataan Mini LED -tuotteita tärkeimmissä bränditehtaissa ensi vuonna. Ensimmäinen Mini LED -vuosi avataan, levinneisyysaste nousee huomattavasti 5–6 prosenttiin, ja sen odotetaan nousevan 8–9 prosenttiin vuosina 2021–2022. Haaste on 10 prosenttia, mikä on yhdeksän kertaa suurempi kuin nykyinen kasvunopeus.

Teollisuus analysoi edelleen, että syy siihen, miksi Mini LED nousee, levinneisyysaste voi kasvaa vuosi vuodelta seuraavien kolmen tai neljän vuoden aikana, pääasiassa siksi, että Mini LED, joka on LED-taustavalon parannettu versio, voi parantaa huomattavasti nykyinen LCD-näyttövaikutus, kun taas kustannukset ovat suhteellisen. Se on helppo hallita ja sitä voidaan käyttää huippuluokan e-urheilun ja e-urheilun työpöytänäytöissä tai erikoissovellusnäytöissä, jotta saavutettaisiin useita etuja: korkea resoluutio, korkea kontrasti ja korkea värikylläisyys . OLED: hen verrattuna, LCD-televisiopaneelien osalta hinta on vain noin 70–80% OLED-televisiopaneeleista, mutta kontrasti on samanlainen kuin OLED.

LEDinside-raportin mukaan kunkin sovellusalueen sovelluksen globaalien LED-markkinoiden koon arvioidaan olevan noin 200 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Ensi vuonna eri valmistajien odotettavissa olevan lähetysmäärän kanssa tuotannon arvo kolminkertaistuu 600 miljoonaan Yhdysvaltain dollariin. Vuodessa se kasvaa yli 30% ja nousee 800 miljoonaan Yhdysvaltain dollariin. Vuosina 2022 ja 2023 tuotantoarvo nousee noin 100 miljoonalla Yhdysvaltain dollarilla vuodessa, ja vuonna 2023 se saavuttaa miljardin Yhdysvaltain dollarin.

Lisäämällä päätelaitteita ja lisäämällä mittakaavaa, teollisuus paljasti, että Mini LED on myös siirtymässä kaupallisempaan trendiä tarjouksen suhteen; samoilla eritelmillä ja samalla kirkkaudella Mini LED: n nykyinen hinta on noin NT 2–3 000 dollaria. Yuan, vuotuisen alennuksen odotetaan olevan noin 5–10%, mutta jos tekniset tiedot ja kirkkaus kasvavat, hinta saattaa tasoittaa pienen hinnankorotuksen.

Mikro LED-osan suhteen etuna on, että se perii epäorgaanisen LEDin korkean hyötysuhteen, suuren kirkkauden, suuren luotettavuuden ja nopean vasteajan ominaisuudet, ja sillä on omat valaistusominaisuudet ilman taustavaloa, pieni koko, kevyt ja helppo energiansäästö. Vaikutus, mutta tekniset vaikeudet ovat suuret. Tällä hetkellä kaikki valmistajat ovat tutkimus- ja kehitysvaiheessa, ja pieni määrä lähetyksiä lähetetään asiakkaalle poltettavaksi.

LEDinside arvioi, että vuoteen 2022 mennessä Micro LED- ja Mini LED -sovellusten osuus on 11% LED-kiekkojen kokonaiskäytöstä, joten siitä tulee tärkeä sovellus kysynnän tukemiseksi.

Etelä-Korea ja mantereen teollisuus ovat hinnoittaneet Taiwanin LED-teollisuutta, ja teollisuudesta on tullut kurja teollisuus. Tästä vaikeudesta on edelleen vaikea päästä eroon vasta tänään, etenkin vuodesta 2014 lähtien, kun mantereen kiinalaiset valmistajat investoivat voimakkaasti ja tulevat markkinoille edullisten kilpailustrategioiden avulla. Taiwanilaisten yritysten on vaikea vastustaa. Sen lisäksi, että LED-valaistustuotteita siirretään mantereelle, jotkut valmistajat ovat alkaneet vetäytyä LED-valaistusmarkkinoilta. Toistaiseksi kiinalaisten valmistajien jatkuvan tuotantokapasiteetin lisääntymisen myötä LED-teollisuus on kokenut valtavan paineen hinnan laskusta.

LED-teollisuudesta, jonka näyttää olevan vaikea elpyä Micro LED- ja Mini LED-tulojen myötä, voi tulla uusi markkinoiden palautumismahdollisuus taiwanilaisille valmistajille.