Koti > Uutiset > Nikkei: Apple pyytää Luxeon Precisionia kaksinkertaistamaan kuukausittaisen AirPods Pro -tuotannon

Nikkei: Apple pyytää Luxeon Precisionia kaksinkertaistamaan kuukausittaisen AirPods Pro -tuotannon

Nikkein uutisraportin mukaan lähde paljasti, että Apple on pyytänyt Lixun Precisionia kaksinkertaistamaan AirPods Pro -kuulokkeiden tuotantonsa 2 miljoonaan yksikköön kuukaudessa. Apple pyysi myös Lixun Precisionia ja GoerTekiä lisäämään edullisten AirPod-koneiden tuotantoa Vietnamin tehtaissaan.

Asiasta perehtynyt henkilö kertoi, että voimakkaan kysynnän vuoksi Apple on lisännyt kuukausittaisia ​​tilauksiaan AirPods Prolle miljoonasta vähintään kahteen miljoonaan. Lähteet lisäsivät, että Pro-kuulokkeita valmistaa Luxshare Precision kahdessa tehtaassa Manner-Kiinassa.

TWS-kuulokkeet ovat Applen nopeimmin kasvava tuotelinja. Nikkei uskoo, että Applen pyyntö Luxun Precisionille ja GoerTekille lisätä tuotantoa vahingoittaa muita toimittajia, kuten Foxconn, Quanta ja Inventec.

Valmistettaessa huippuluokan tuotteita Kiinan teknologiavalmistusteollisuus on kiinni globaaleista kilpailijoista. Nikkein tekemän analyysin mukaan vuoteen 2018 mennessä 41 Applen 200 parhaasta toimittajasta tulee Kiinasta, ylittäen Yhdysvaltojen ja Japanin.

GF Securitiesin vanhempi teknologia-analyytikko Jeff Pu sanoi: "Tulevaisuudessa TWS-kuulokkeiden myynti saavuttaa todennäköisesti iPhonen tason, noin 200 miljoonaa yksikköä vuodessa." Hän arvioi, että Apple myy 80 miljoonaa kappaletta vuonna 2020. Langattomat kuulokkeet. Bloomberg kertoi viime viikolla, että AirPods-lähetykset voivat kaksinkertaistua tänä vuonna 60 miljoonaan yksikköön, osittain AirPods Pron suosion ansiosta.

Apple, Lixun Precision ja GoerTek eivät vastanneet kommenttipyyntöihin.