Koti > Uutiset > Osram tuo markkinoille infrapuna-LED-"mustan tekniikan", joka auttaa älykelloja saavuttamaan kasvojentunnistuksen

Osram tuo markkinoille infrapuna-LED-"mustan tekniikan", joka auttaa älykelloja saavuttamaan kasvojentunnistuksen

Äskettäin OSRAM toi markkinoille pienimmät uudet infrapuna-LED (IRED) biometriset tuotteet SFH4170S ja SFH4180S. Kaksi uutta IRED-mallia tarjoavat sekä pienikokoisia että tehoisia, auttaen mobiililaitteiden valmistajia ratkaisemaan tietojen luotettavuuteen ja turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä ja tarjoamaan enemmän mielikuvitusta tuotesuunnitteluun.

Kun ihmiset tulevat entistä riippuvaisemmiksi digitaalisista mobiilituotteista, kuten älypuhelimista ja älykelloista, henkilökohtaisen yksityisyyden ja arkaluontoisten tietojen suojaaminen tulee yhä tärkeämmäksi. Erilaisia ​​biometrisiin perusteisiin perustuvia suojatoimenpiteitä on syntynyt tarjoamaan käyttäjille vankka "lukko" suojaamaan luvattomalta käytöltä. Mobiililaitteiden valmistajille teknisten turvallisuusnäkökohtien lisäksi myös komponenttien koko on tärkeä rooli tuotesuunnittelussa.

Verrattuna suuren näytön älypuhelimiin, älykellojen on toteutettava useita älykkäitä toimintoja pienemmässä määrin. Osramin räätälöity Oslon P1616 -paketti on vain 1,6 mm x 1,6 mm x 0,85 mm, joten SFH4170S ja SFH4180S ovat pienimmät komponentit OSRAMin biometrisissä sovelluksissa. Nämä kaksi IRED-säästäjää säästävät 50% suunnittelutilasta verrattuna nykyisiin markkinoiden vastaaviin tuotteisiin.

Pienestä koosta huolimatta näiden kahden IRED-tuotteen teho on 1150mW 1A virralla ja säteilyvoimakkuus 280mW / sr, mikä on erityisen tärkeää 2D-kasvojentunnistukselle. 2D-kasvojentunnistus vertaa ja tunnistaa järjestelmään tallennettuja kuvia skannaamalla käyttäjän kasvojen kaksiulotteisia piirteitä, kuten nenäsillan pituus, silmien etäisyys, suun pituus ja vastaavat. Hienojen ominaisuuksien luotettavamman tunnistamisen kannalta infrapunakameroiden on kyettävä kaappaamaan parhaat kuvat, joten suuritehoisten infrapunalähteiden käyttö kasvojen tasaiseen valaistamiseen on kriittistä, ja tämä on OSRAM: n IRED-tuotteiden ydinvoima.

IRED: n loppukäytön skenaarion mukaan asiakkaat voivat valita joustavasti välillä 850 nm (SFH4170S) tai 940 nm (SFH4180S). SFH4170S: n aallonpituusalueella kuva-anturilla on suurempi herkkyys, kun taas SFH4180S voi välttää ihmisen silmälle näkyvän "punaisen valotuksen" vaikutuksen, mikä on myös yleinen vaatimus kulutuselektroniikan sovelluksissa.

OSRAMin optopuolijohteiden tuotepäällikkö ArneFleißner selitti: ”Biometristä tulee yhä tärkeämpi osa tulevaa elämäämme. Kaksi uutta markkinoimamme IRED-tuotetta ovat joustavampia ja integroituneita asiakkaidemme päätelaitteisiin, eivät vain turvallisiin. Olemme ylpeitä siitä, että olemme luotettavia, säästämme enemmän tilaa ja autamme suojaamaan käyttäjien arkaluontoisia tietoja. "

SFH4170S ja SFH4180S on pakattu Oslon P1616 -malliin ja ovat pienimpiä biometrisiä tuotteita, joita on saatavana OSRAMilta, erityisesti kasvojen tunnistamiseen.

Äärimmäisen kompakti OSRAM-infrapuna-LED auttaa älykelloa toteuttamaan mustan tekniikan kasvojentunnistusta varten.