Koti > Uutiset > Qualcomm esittelee 7 nm: n prosessin 5G SoC -prosessori, Lu Weibing: Punaisen riisin aloittaja

Qualcomm esittelee 7 nm: n prosessin 5G SoC -prosessori, Lu Weibing: Punaisen riisin aloittaja

IFA 2019 -tapahtumassa Qualcomm ilmoitti esittelevänsä 7-sarjan 5G SoC -prosessorin, jonka prosessitekniikka on 7 nm, joka on Qualcommin ensimmäinen natiivi integroitu 5G: n kantataajuinen mobiili alusta, jota on kaupallisesti saatavana Q4: ssä.

Qualcomm kertoi, että Snapdragon 7 -sarjan 5G -käyttöjärjestelmä on SoC-järjestelmä sirulla, joka on integroitu 5G-toimintoihin ja tukee kaikkia tärkeimpiä alueita ja taajuuskaistoja. Tämä on ensimmäinen Qualcommin ilmoittama 5G-integroitu matkaviestinalusta tämän vuoden helmikuussa, joka on tämän vuoden toisella neljänneksellä. Näyte asiakkaalle.

12 matkapuhelinvalmistajaa ja tuotemerkkiä, mukaan lukien OPPO, Realme, Redmi, vivo, Motorola, HMD Global, LG Electronics, ottavat käyttöön Snapdragon 7 -sarjan 5G-integroidun alustan tuleville 5G-matkapuhelimille ja alkavat viimeisellä neljänneksellä. Kaupallisesti saatavilla.

Kun Qualcomm julkaisi 7-sarjan 5G SoC -prosessorin, Redmin presidentti Lu Weibing totesi juuri Weibossa, Redmi Global __ yhdessä Redmi Guanwein lausunnon kanssa, Lu Weibing ehdottaa voimakkaasti, että Redmi Mobile julkaisee Qualcomm 7 Series 5G SoC prosessori.

On kuitenkin mielenkiintoista huomata, että ensimmäinen Qualcomm 7 Series 5G -suoritin on enemmän kuin punaisen riisin perhe. OPPO: n varapuheenjohtaja Shen Yiren ehdottaa myös hulluksi, että se käynnistää Qualcommin 5G SoC -prosessorin.