Koti > Uutiset > Qualcomm tuo markkinoille maailman edistyneimmän 5G-mobiiliympäristön

Qualcomm tuo markkinoille maailman edistyneimmän 5G-mobiiliympäristön

Qualcommin tytäryhtiö Qualcomm Technologies, Inc. ilmoitti 4. joulukuuta 2019 Qualcomm Snapdragon 865-mobiiliympäristön lanseeraamisesta. Yhdistämällä maailman edistyksellisin matkaviestinalusta maailman edistyneimpään 5G-modeemiin ja RF-järjestelmään, tämä alusta tarjoaa verrattoman liitettävyyden ja suorituskyvyn seuraavan sukupolven lippulaivapäätelaitteille.

Alan johtava Qualcomm Snapdragon X55 5G -modeemi ja RF-järjestelmä tarjoavat Snapdragon 865: lle huippunopeuden jopa 7,5 Gbps, joka ei vain ylitä nopeuksia, joita useimmat langalliset yhteydet voivat tarjota, mutta myös muuttaa matkakokemusta. Johtava viidennen sukupolven Qualcomm-tekoälymoottori AI Engine ja uusi Qualcomm Sensor Hub on suunniteltu tarjoamaan älykkäämpiä, yksilöllisempiä kokemuksia kuin aikaisemmat alustat. Qualcomm Spectra 480 ISP: n tukemien erittäin nopeiden gigapikselinkäsittelyominaisuuksien ansiosta - jopa 2 gigapikseliä sekunnissa - Snapdragon 865 tarjoaa uusia ominaisuuksia matkaviestimien valokuvaus- ja videokuvaukseen. Lisäksi uusi Qualcomm Snapdragon Elite Gaming tukee sarjaa uusia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu pelin lopputason kokemukselle ja äärimmäisen realistiselle grafiikan suorituskyvylle, jolloin pelaajat voivat käynnistää korkeimman pelikilpailun Snapdragon-terminaaleissa. Tehokas CPU ja GPU tarjoavat erinomaiset käsittelyominaisuudet seuraavan sukupolven lippulaivapäätelaitteille. Uuden sukupolven Qualcomm Kryo 585 CPU: n suorituskyky on jopa 25%, ja uuden Qualcomm Adreno ™ 650 GPU: n kokonaisteho on 25% parempi kuin edellisen sukupolven alustalla. Snapdragon 865: n tuella käyttäjät voivat nauttia peleistä, ammunta, monitehtävistä ja langattomasta yhteydestä kuin koskaan ennen.

Alex Katouzian, Qualcomm Technologies, Inc. -yrityksen matkaviestintäliiketoiminnan johtaja, sanoi: "Snapdragon 865: n tarjoamat maailman edistyksellisimmät 5G-yhteydet ja ominaisuudet asettivat uuden standardin matkaviestinpäätelaitteille. Se integroi Qualcommin yli 30 vuotta johtajuutta ja innovaatioita langattomassa viestinnässä. "

Snapdragon 865: n edistyneisiin ominaisuuksiin kuuluu:

• Maailman edistyksellisin 5G-matkapuhelinalusta: Snapdragon 865 on ylivoimaisesti edistynein 5G-matkapuhelinalusta. Sen Snapdragon X55 5G -modeemi ja RF-järjestelmä on maailman ensimmäinen kaupallisesti saatavana oleva modeemi-antenni-5G-ratkaisu, joka on suunniteltu tuottamaan johdonmukaiset, erittäin nopeaat yhteydet ja tukemaan huippunopeuksia jopa 7,5 Gbp. Tämä täydellinen modeemi- ja RF-järjestelmä tukee monia edistyneitä tekniikoita, kuten Qualcomm 5G PowerSave, Qualcomm Smart Transmit -tekniikka, Qualcomm Broadband Envelope Tracking Technology ja Qualcomm Signal Boost, jotta voidaan tukea laajempaa verkon peittoa, nopeampaa tiedonsiirtoa ja koko päivän akkua. 5G-globaali ratkaisu tukee kaikkia avainalueita ja suuria taajuuskaistoja, mukaan lukien millimetrin aallot sekä TDD- ja FDD-kaistat alle 6 GHz. Lisäksi se tukee myös riippumattomia (NSA) ja riippumattomia (SA) verkkomoodia, dynaamista taajuuksien jakamista (DSS), globaalia 5G-verkkovierailua ja tukee useita SIM-kortteja. 5G-yhteyden lisäksi Snapdragon 865 määrittelee uudelleen Wi-Fi 6 -ominaisuuden ja Bluetooth-äänikokemuksen Qualcomm FastConnect 6800-mobiiliyhteysalijärjestelmän avulla. Suuri määrä Wi-Fi 6 -ominaisuusinnovaatioita voi auttaa käyttäjiä hyödyntämään suurta nopeutta (lähes 1,8 Gbps) ja matalaa viivettä jopa ruuhkaisessa verkkoympäristössä, jossa monet päätelaitteet kilpailevat verkon resursseista. FastConnect 6800 on myös yksi ensimmäisistä tuotteista, joka on saanut Wi-Fi Alliance Wi-Fi CERTIFIED 6 -sertifikaatin. Snapdragon 865: n tuoman uuden Qualcomm aptX Voice -tuen lisäksi aptX Adaptive- ja Qualcomm TrueWireless Stereo Plus -sovellukset tekevät siitä ensimmäisen mobiiliympäristön, joka tukee langattomasti Bluetoothin superlaajakaistaa (SWB-Super Wide Band), joka ei tuota vain uutta selkeän äänen taso tarjoaa myös pienemmän latenssin, pidemmän akun keston ja korkeamman linkin vakauden langattomille kuulokkeille ja kuulokkeille.

• Viidennen sukupolven Qualcomm AI -moottori: Uuden viidennen sukupolven Qualcomm AI -moottorin ja uuden AI-ohjelmistotyökalupaketin tukema erinomainen suorituskyky auttaa luomaan kuvaus-, ääni- ja pelikokemuksen uusimman tason. Viidennen sukupolven AI-moottori voi suorittaa jopa 15 biljoonaa operaatiota sekunnissa (15 TOPS), ja AI: n suorituskyky on kaksi kertaa parempi kuin edellisen sukupolven alustalla. Äskettäin päivitetty Qualcomm Hexagon ™ -teknokiihdytin on Qualcomm AI -moottorin ydin. Sen TOPS-suorituskyky on neljä kertaa edellisen sukupolven tenorikiihdyttimen suorituskyky, kun taas energiatehokkuus 2 on parantunut 35%. Se voi tukea AI-pohjaista reaaliaikaista kääntämistä, toisin sanoen matkapuhelin voi kääntää käyttäjän äänen vieraana kielen tekstiä ja ääntä reaaliajassa. Qualcomm AI -moottorin lisäksi uuden Qualcomm Sensor Hub -laitteen avulla päätelaite tunnistaa ympäröivän ympäristön erittäin alhaisella virrankulutuksella. Erittäin tarkka äänentunnistus varmistaa, että suosittu äänesavustaja voi selvästi ja tarkasti hyväksyä käyttäjän ohjeet, ja parannetut aina päällä olevat anturit ja älykäs äänentunnistus lisäävät tilannetietoisuuden AI: tä aivan uudelle tasolle. Paitsi, että Qualcomm® -neuraaliprosessointi SDK, Hexagon NN Direct ja Qualcomm® AI Model Enhancer -työkalut on myös päivitetty tukemaan kehittäjiä luomaan nopeampia ja älykkäämpiä sovelluksia, joilla on erittäin suuri vapaus ja joustavuus.

• Miljardin pikselin nopea Internet-palveluntarjoaja: Snapdragon 865: n Internet-palveluntarjoajan hämmästyttävä käsittelynopeus on jopa 2 miljardia pikseliä sekunnissa, ja se tukee uusia kuvausominaisuuksia ja -toimintoja. Käyttäjät voivat kuvata 4K HDR-videoita 1 miljardilla värillä, 8K-videoita tai kaapata jopa 200 miljoonan pikselin valokuvia. 960 kuvaa sekunnissa rajoittamattoman ajan * teräväpiirto-hidastetussa videokuvauksessa käyttäjät voivat myös hyödyntää täysimääräisesti gigapikselin käsittelynopeutta hidastetun videon kuvaamiseksi kaappaamalla jokaisen millisekunnin tarkkuudella. Samaan aikaan Snapdragon 865 on ensimmäinen, joka toteuttaa Dolby Vision -videokuvausominaisuudet mobiililaitteella, ja tukee HDR-upeiden videoiden luomista, joita voidaan käyttää suurilla näytöillä. Paitsi, että miljardin pikselin nopean Internet-palveluntarjoajan ja viidennen sukupolven Qualcomm AI -moottorin yhteisellä tuella päätelaite tunnistaa nopeasti ja älykkäästi taustat, muotokuvat ja esineet ottaakseen todella räätälöityjä kuvia erilaisten mukaan Käytä koteloita.

• Pelikokemus pelin lopputasolla: Hyödyntämällä Snapdragon Elite Gaming -sarjan uuden sukupolven tukemaa korkeinta grafiikan laatua, Snapdragon 865 avaa uusia korkean tason ominaisuuksia ensimmäistä kertaa matkaviestimissä ja tarjoaa erittäin sujuvan pelikokemuksen. Snapdragon 865 on ensimmäinen mobiiliympäristö, joka tukee Desktop Forward Rendering -sovellusta Android-alustalla. Tämä ominaisuus tukee pelien kehittäjiä ottamaan käyttöön pelin lopputason valonlähteet ja jälkikäsittely luomaan uuden tason realistisen mobiilipelikokemuksen. . Sen jälkeen kun OEM-valmistajat ovat toimittaneet Adreno GPU: n päivitettäviä ohjaimia, Snapdragon 865 tukee käyttäjiä lataamaan ohjaimet ensimmäistä kertaa mobiililaitteille suoraan sovelluskaupasta. Pelaajille he voivat hallita grafiikkaohjaimen päivityksiä ja GPU-asetuksia pääpelien sallimiseksi. Snapdragon 865 tukee myös ensimmäistä kertaa 144 Hz: n näytön virkistystaajuutta mobiililaitteissa, tarjoamalla korkealaatuisemman näytön ja visuaalisen uskollisuuden mobiileille HDR-peleille; Game Colour Plus käyttää enemmän yksityiskohtia ja korkeampia värejä. Kylläisyys ja paikallinen sävykuvaus ovat parantaneet pelin laatua. Tällä hetkellä Snapdragon Game Performance Engine tukee pelikeskeistä millisekunnin optimointia. Sen mukautuva ja ennustettava reaaliaikainen järjestelmän viritys voi auttaa saavuttamaan kestävän ja vakaan korkean suorituskyvyn pelikokemuksen pidemmäksi ajaksi. Uusi Adreno 650 GPU tukee uusia laitteiden upottamisominaisuuksia, kuten Adreno HDR Fast Blend. Tämä ominaisuus voi optimoida jopa 2x joissakin operaatioissa optimoimalla voimakkaasti sekoitetut pelikohtaukset, joita yleensä käytetään monimutkaisissa hiukkasjärjestelmissä ja renderöinnissä. Suorituskyvyn parantaminen.

Snapdragon 865 -yhteensopivien päätelaitteiden odotetaan olevan saatavana vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä