Koti > Uutiset > Huhut, että Huawei kutsui TSMC: n siirtämään edistyneemmän kapasiteetin

Huhut, että Huawei kutsui TSMC: n siirtämään edistyneemmän kapasiteetin

Nikkei Asian Review raportoi 14. päivältä, että Huawein avainhenkilöt vierailivat TSMC: ssä lokakuussa toivoen, että TSMC siirtää edistyneemmän valmistuskapasiteetin mantereelle varmistaakseen älypuhelimiensa ja verkkolaitteidensa avainkomponentit. Tarjonta on viaton.

Tässä suhteessa TSMC: n yritystiedotustoimiston vanhempi johtaja Sun Youwen kertoi, että TSMC ei kommentoinut asiakasasioita, mutta painotti, että TSMC: llä ei ole aikomusta tuottaa edelleen kehittyneitä siruja. Nikkei-raportissa lainataan Huaweia sanomasta, ettei se kommentoi yhtiön vanhempaa reittiä asetusten mukaisesti.

Maailman suurimpana valimoina TSMC on itse asiassa vahvistanut, että Yhdysvaltain kauppaministeriö on ottanut yhteyttä TSMC: n asiakkaisiin varmistaakseen armeijan sirujen toimitusvarmuuden. Se toivoo, että TSMC menee Yhdysvaltoihin tuottamaan siruja, ja TSMC arvioi pääasiassa kustannuskysymyksiä.

Se tosiasia, että Huawei on nyt siirretty eteenpäin, sen lisäksi, että se osoittaa TSMC: n merkityksen Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasodassa, vahvistaa myös sen, että perustaja Zhang Zhongmou sanoi aiemmin tässä kuussa pidetyissä peleissä: "Kun maailma ei ole hiljainen, TSMC: stä tulee geostrategisti. " .

Tällä hetkellä TSMC: llä on Shanghai Songjiang 8: n tehdas ja Nanjing 12: n tehdas mantereella. Niistä Nanjingin tehdas laajentaa tuotantoa kehityksen mukaan. Puheenjohtaja Liu Deyin kertoi äskettäin, että Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasodan varhaisessa vaiheessa olevat paikalliset valmistajat suhtautuivat odottavasti. Seurauksena oli, että tehdas oli tappiollinen vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Nykyiset kauppakiistat ovat hidastuneet ja Nanjingin tehdas on melko täynnä.

On selvää, että Nanjingin tehtaan kuukausikapasiteetti on tällä hetkellä 10 000 kappaletta. Sen odotetaan kasvavan 5 000 kappaletta vuoden jälkipuoliskolla ja vielä 5000 kappaleen ensi vuonna. Ensimmäisen vaiheen ensisijainen tavoite on 20 000 kappaletta kuukaudessa. Liu Deyin painotti, että kaikkea laajennetaan alkuperäisen nopeuden mukaan.