Koti > Uutiset > T-Mobile, Sprint -fuusio saa aikaan Texasin ja Nevada-sopimuksen

T-Mobile, Sprint -fuusio saa aikaan Texasin ja Nevada-sopimuksen

Kun Mississippi ja Colorado sopivat T-Mobilen ja Sprintin sulautumisesta, myös Texasin ja Nevadan osavaltion asianajajat ovat ilmoittaneet löysästi, että he ovat tehneet sopimuksen T-Mobilen kanssa eivätkä enää vastusta kahden yrityksen sulautumista.

Texasin oikeusministeri Ken Paxton kertoi, että T-Mobile sopi sopimuksessa, että se ei lisää Texasin ihmisten langattoman pääsyn kustannuksia 5 vuoden kuluessa sulautumisesta ja että 5G-verkot perustetaan koko Texasiin, myös syrjäisille alueille.

Texas liittyi elokuussa New Yorkin ja Kalifornian järjestämään anti-T-Mobile, Sprint -fuusioleiriin. Hän sanoi, että alkuperäiset vastalauseet olivat Texasin ihmisten suojeleminen korkeilta hinnoilta ja sen varmistaminen, että sekä kaupunkien että maaseudun asukkaat saavat hyvät palvelut.

Paxton huomautti, että hänellä on velvollisuus suojella kuluttajia, ja T-Mobilen kanssa tehdyllä sopimuksella on varmistettu, että Texasin langattomien verkkojen käytön kustannukset eivät kasva ja että he myös hankkivat korkealaatuisia 5G-verkkoja ja osallistuvat Texasiin ' taloudellinen kehitys.

Nevadan oikeusministeri Aaron D. Ford kertoi, että T-Mobilen kanssa tehtyyn sopimukseen sisältyy sen varmistaminen, että Nevadassa olevat 5G-palvelut saavuttavat 83% maaseutualueista 6 vuoden sisällä ja että ne ovat käytettävissä 94%: lle väestöstä. Lisäksi mobiililaskutussuunnitelma 6 vuodeksi on 15 dollaria 2 Gt: n tiedolta ja 25 dollaria 5 Gt: n tiedolta. Tiedon käyttöä tarkistetaan neljän vuoden kuluessa.

Sprintin ohjaaja Marcelo. Marcelo Claure tweetti myös, että Nevadan syyttäjät julkaisivat maanantaina lausunnon, jonka mukaan he ovat menneet pidemmälle kuin uuden T-Mobilen luominen ja tuovat suuria etuja kuluttajille kaikkialla.

Vaikka Texas ja Nevada eivät enää vastustakaan, molemmat yritykset kohtaavat edelleen painetta 14 osavaltiosta, mukaan lukien New York, Kalifornia ja Connecticut.

New Yorkin osavaltion oikeusministeri Letitia James uskoo, että T-Mobilen ehdottamassa sopimuksessa ei käsitellä kilpailunvastaisia ​​huolenaiheita ja että kahden suuren operaattorin fuusio vähentää kilpailua koko matkaviestinmarkkinoilla, mikä on haittaa kuluttajille, työntekijöille ja innovaatioille . Valtion oikeusministeri nostaa kanteen.

"CNET" -raportin mukaan New Yorkin ja Kalifornian johtamat anti-T-Mobile- ja Sprint-fuusioasiat alkavat oikeudenkäynnissä 9. joulukuuta.