Koti > Uutiset > TÜV Rhein ja Eyesafe isännöivät elektroniikan valmistajaa Blu-ray Summit

TÜV Rhein ja Eyesafe isännöivät elektroniikan valmistajaa Blu-ray Summit

Kalifornian senaatti ja parlamentti hyväksyivät yksimielisesti Kalifornian Blu-ray-päätöslauselman SCR 73. Tältä osin TÜV Rheinland kiitti Kaliforniaa tunnustamasta kulutuselektroniikan valmistajien kysyntää Blu-ray-ratkaisuille.

TÜV Rheinland ja Eyesafe isännöivät yhdessä Blu-ray Summit -tapahtumaa 29. lokakuuta. Tapahtuma on suunnattu suurille kulutuselektroniikan valmistajille ja komponenttitoimittajille ympäri maailmaa.

Huippukokous pidetään verkkoseminaarina edistääkseen energiatehokkaasti näkyvän (HEV) Blu-ray-tekniikan vaikutusta terveyteen, silmäturvallisuusstandardeihin, ratkaisuihin ja sertifiointiin.

Köln ja Peking - (BUSINESS WIRE) - Tänään, kun Kalifornian "Blu-ray Resolution" on virallisesti hyväksytty, johtava riippumaton kolmannen osapuolen testaus- ja varmentamiselin TÜV Rheinland Group (jäljempänä "TÜV Rheinland") ) ilmoitti järjestävänsä 29. lokakuuta 2019 elektroniikan valmistajan Blu-ray Summit -tapaamisen.

Kalifornian sinisessä päätöslauselmassa SCR 73 tunnistetaan terveysongelmat, jotka johtuvat pitkäaikaisesta altistumisesta korkean energian siniselle valolle elektronisista laitteista, ja suosittelee ihmisille harkitsemaan suojatoimenpiteitä ja ratkaisuja. Päätöslauselmasta äänestettiin 70 prosenttia Kalifornian senaatissa ja parlamentissa.

TÜV Rheinland kokoaa yhteen digitaalisen terveyden ja turvallisuuden johtajan Eyesafe: n ja maailmanlaajuisesti tunnetun optometristien ja silmätautien järjestön, Vision Health Advisory Boardin, auttaakseen kehittämään tulevaisuuden teollisuusstandardeja. TÜV Rheinland Electrical Products Services -liiketoiminta-alueen johtaja Kalyan Varma kertoi: ”Olemme erittäin tyytyväisiä nähdessään” Blu-ray-päätöslauselman ”, ja Kalifornia on ensimmäinen, joka tunnistaa Blu-ray-terveysongelmat ja löytää ratkaisuja, jotka ovat kriittinen koko kulutuselektroniikkateollisuudelle. 29. lokakuuta pidettiin verkonhuippukokous maailmanlaajuisille valmistajille. "

”Koska Kalifornia on ollut ensimmäinen Yhdysvalloissa ja jopa maailmanlaajuisesti keskittynyt myrkyllisiin epäpuhtauspäästöihin ja lainsäädännön valvontaan, olemme jälleen kerran nähneet Kalifornian lainsäätäjien johtavan tietä Blu-ray-ongelman ratkaisemiseen ja kehottaneet ympäri maailmaa ihmisiä keskittymään Kalyan Varma sanoi: "Tämä Kalifornian aloite on erittäin tärkeä elektroniikan valmistusteollisuudelle. Siksi päätimme isännöidä maailmanlaajuisen verkkohuippukokouksen kumppanimme Eyesafe: n kanssa toivoen levittää tuntea Blu-ray-tekniikkaa ja keskustelemaan ratkaisuista ja sertifikaateista elektroniikan valmistusteollisuuden johtajille. Kuluttajien terveyden suojelemiseksi. "

"Odotamme innolla verkkoseminaarin järjestämistä Eyesafe: n ja Vision Health Advisory Councilin kanssa, jotta voimme tarjota ohjeita alkuperäisille laitevalmistajille (OEM) ja alkuperäisen suunnittelun valmistajille (ODM) toimittajille kulutuselektroniikan areenalla." Liu Xiqiang, TÜV Rheinlandin johtaja Ergonomian teknologiakeskus sanoi.

Verkkohuippukokous pidetään kulutuselektroniikan OEM-valmistajille ja ODM-valmistajille. Se pidetään klo 7.00 ja 17.00 30. lokakuuta, Pekingin aikaa. Osallistujat saavat ilmaisen teknisen käsikirjan "Kuinka suojata visioasi digitaaliaikakaudella", joka sisältää edistyneitä Blu-ray- ja näyttöteollisuusratkaisuja.