Koti > Uutiset > Kohdista DRAM lämmetä! Mikroni 908 miljardia yuania Taiwanin laajennuslaitoksessa

Kohdista DRAM lämmetä! Mikroni 908 miljardia yuania Taiwanin laajennuslaitoksessa

Taiwan Media Economic Daily -sivuston mukaan Micron käyttää 26. elokuuta 400 miljardia Yhdysvaltain dollaria (noin 90,8 miljardia RMB) rakentamaan kaksi pylvästä nykyisen Taiwanin tehdasalueen viereen tuottamaan DRAM: n seuraavan sukupolven uusimmalle prosessille.

Micronin investointisuunnitelma on rakentaa kaksi A4- ja A5-mallia nykyisen Zhongken tehtaan viereen. Niistä A3-tehdas valmistuu ensi vuoden elokuussa, ja viimeisin 1z: n prosessikoetuotanto otetaan käyttöön ensi vuoden viimeisellä neljänneksellä, mikä kaventaa eroa Samsungin kanssa; toisen vaiheen A5-tehdas laajentaa vähitellen tuotantokapasiteettia markkinoiden kysynnän mukaan, ja tavoitteena oleva kuukausittainen tuotantokapasiteetti on 60 000 kappaletta.

Taiwanin uutisten mukaan Micronin sijoitus on Taiwanin toiseksi suurin puolijohdeinvestointitapaus (TSMC: n ja Nanken laajennuksen jälkeen). Jos se on ulkomaista, se on suurin sijoitustapaus.

Taiwanin sivuliike vahvisti uutisen, että Micron laajensi A3-tehtaansa Taichungissa ja on aloittanut rakennushankkeen. On selvää, että Micron käytti paljon rahaa tehtaan laajentamiseen kylmän tuulen aikana, lähinnä siksi, että 5G: n kannalta optimistinen ajaa keinoälyn, esineiden Internetin ja autopilotin sovellusten kehittämistä, lisää DRAM-kasvun kysyntää ja aikaista korttipaikka-alan yritystä mahdollisuudet.

Äskettäin myös Micronin Feb10-tehtaan laajennus Singaporeen on saatu päätökseen. Vaikka se ei ole lisännyt tuotantokapasiteettiaan, se antaa Micronille mahdollisuuden jatkaa monikerroksisten flash-muistituotteiden tuotantoa, joilla on korkeat prosessin vaatimukset.

Koska muistin hinnat ovat laskeneet kokonaan tänä vuonna, sekä Samsung että SK Hynix ovat keskeyttäneet laajentumissuunnitelmansa. Micronin äskettäiset laajennussuunnitelmat on käynnistetty samanaikaisesti, ja tavoitteena on ryöstää markkinaosuutta riittävän kapasiteetin ja huipputeknisten prosessien kautta muiskiteollisuuden alkuaikoina.