Koti > Uutiset > Yhdysvaltain kauppaministeriö ottaa käyttöön uusia sääntöjä, ja Huaweista voi tulla jousiammuntakohde.

Yhdysvaltain kauppaministeriö ottaa käyttöön uusia sääntöjä, ja Huaweista voi tulla jousiammuntakohde.

Reutersin mukaan Yhdysvaltain kauppaministeriön virkamies sanoi tiistaina, että kauppaministeriö "harkitsee ja arvioi" toimeenpanomääräyksen täytäntöönpanoa Valkoisessa talossa, jonka odotetaan valmistelevan tietä Kiinan liittymiselle Yhdysvaltoihin. televiestinnän toimitusketju.

Sen jälkeen kun Valkoinen talo ilmoitti televiestintäalan toimitusketjun siirtyneen valtakunnalliseen hätätilanteeseen, Yhdysvaltain kauppaministeriön oli määrä panna täytäntöön asiaa koskevat säännökset lokakuun alussa.

Yhdysvaltain kauppaministeriön virkamies Eileen Albanese kertoi, että asiaa koskevia määräyksiä harkitaan ja tarkistetaan, mutta hän ei antanut tarkkaa aikataulua. Mutta hän lisäsi, että näitä määräyksiä ei "ole vielä täysin valmisteltu".

Valkoinen talo pyysi kauppaministeriötä laatimaan asiaa koskevat säännöt toukokuussa. Samana päivänä Yhdysvaltain kauppaministeriö sisällytti myös Huawein ns. ”Yhteisöluetteloon” kansallisen turvallisuuden riskien perusteella. Sittemmin yhdysvaltalaisia ​​yrityksiä on estetty myymästä tekniikkaa ja tuotteita Huaweille.

Vaikka Yhdysvaltain vanhemmat hallitusvirkamiehet ovat kannustaneet yhdysvaltalaisia ​​yrityksiä hakemaan lisenssejä tuotteiden myyntiin Huaweille, Yhdysvaltain kauppaministeriön on vielä vastattava yli 200 saamaansa lisenssihakemukseen.

Samanaikaisesti maanantaina Yhdysvaltain liittovaltion viestintäkomissio (FCC) aikoo äänestää marraskuussa siitä, onko Huaweilla ja ZTE: llä "kansallisen turvallisuuden uhka". FCC painotti, että Yhdysvalloilla ei ole varaa ottaa riskejä ja onnea 5G: n ja Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden kannalta. Samaan aikaan osasto aikoo kieltää yhdysvaltalaisia ​​operaattoreita käyttämästä 8,5 miljardia dollaria valtion projektivaroina laitteiden tai palvelujen ostamiseen kahdelta yritykseltä.

Yhdysvaltain hallitus painaa kiinalaista yritystä askel askeleelta, tehdä selvä kielteinen asia ja äänestyskäytännöstä tulee merkityksetön. Eileen Albanese sanoi kuitenkin edelleen, että lisenssihakemus on edelleen kesken, mutta kieltäytyi antamasta lisenssin myöntämisaikataulua.

Raportissa huomautettiin, että jotkut kiinalaiset tarkkailijat uskovat Huawein olevan Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasodan panos, koska Trumpin hallinto toivoo pakottavan Kiinan tekemään myönnytyksiä rankaisemalla Huaweia.