Koti > Uutiset > Toshiban CPS-muuntaminen: AI-kentän laajennus, IoT-palveluiden kotihallinta

Toshiban CPS-muuntaminen: AI-kentän laajennus, IoT-palveluiden kotihallinta

Tiedotusvälineiden verkkosivustoraportin mukaan Toshiba piti 28. marraskuuta Tokiossa strategisen teknologiatilaisuuden. CTO Shiro Saito ja yritysten digitaalinen teknologiajohtaja ja digitaalisen innovaatioteknologiakeskuksen johtaja Yamamoto Hiroshi nimittivät marraskuussa 2018 Toshiba Next Plan -strategian. Teknologinen kehitys selitetään.

Saito Shiro kertoi, että "Toshiban seuraavan suunnitelman" taloudellisen perustan valmistelu on saatu päätökseen ja seuraava vaihe alkaa muuttua CPS (Cyberphysical Systems) -teknologiayritykseksi. Kumulatiivinen sijoitus vuosille 2019-2023 on 930 miljardia jeniä. Jaettu kolmeen pisteeseen:

1. Komponenttien voimakas erottelu ja syrjäytyminen

2. Kehitä syvästi AI-pohjaista digitaalitekniikkaa

3. Laajenna Internet-verkkoarkkitehtuuri ja -palvelut

Vastauksena "komponenttien voimakkaaseen erilaistumiseen ja marginalisoitumiseen" Toshiba työskentelee sellaisissa automaatioalueilla kuin elektroninen virta, kuvan tunnistusprosessori "Visconti 5", litium-ioniakku "SCiB" ja älykkäät robotit.

Toshiba väittää vastauksenaan "AI-pohjaisen digitaalitekniikan syvään kehitykseen", että sillä on kertynyt yli 50 vuotta teknologian kertymistä. Tällä hetkellä Toshiban AI-tekniikkaan liittyvä patentoitu tekniikka on kolmannella sijalla maailmassa ja ensin Japanissa. Tämän perusteella tutkimussuunta muuttuu "työvoimaa vaativasta AI: sta" AI: hen, joka oppii pienellä tietomäärällä ", ja lopullinen päämäärä on luoda AI, joka voi oppia itsessään.

Tämän strategian tukemiseksi Toshiba odottaa laajentavansa yrityksen koko 2 000: iin vuonna 2022, mikä on kolme kertaa nykyisen henkilöstön määrä. Niistä henkilöstön määrä kasvaa. Yrityksessä odotetaan kouluttavan 700 ihmistä, 200 henkilöä rekrytoidaan yrityksen ulkopuolella ja 350 ihmistä koulutetaan "AI-tekniikan koulutusprojektiin" yhteistyössä Tokion yliopiston kanssa.

Hiroshi Yamamoto totesi vastauksena "Internetin viitearkkitehtuurin ja palveluiden laajentamiseen", että hän aikoo tulla maailman johtavaksi CPS-yhtiöksi. Toshiba ehdotti "TIRA" (Toshiba IoT Reference Architecture) -konseptia vuonna 2018. TIRA-malleja käyttävä IoT voi allokoida ohjaus-, data-, analyysi-, toiminto-, palvelu-, liike- ja järjestelmä 7 -toiminnot reuna-, alusta- ja yrityspalveluille. Kerrosarkkitehtuuri.

Vuonna 2019 Toshiba on tarjonnut 12 Internet-palvelua, jotka perustuvat TIRA-arkkitehtuuriin.

Hiroshi Yamamoto totesi vuoden 2020 strategista suunnitelmaa varten, että Toshiba IoT -palvelutehdas perustetaan vakiintuneen IoT-palvelumallin kaupallistamiseksi.