Koti > Uutiset > Yhdysvallat aikoo osoittaa miljardi dollaria auttamaan lentoliikenteen harjoittajia hävittämään Huawei-laitteet

Yhdysvallat aikoo osoittaa miljardi dollaria auttamaan lentoliikenteen harjoittajia hävittämään Huawei-laitteet

Reutersin mukaan Yhdysvaltain edustajainhuone ehdotti tällä viikolla kahdenvälistä lakiesitystä miljardin dollarin myöntämisestä Yhdysvaltain pienille ja maaseudun viestinnän tarjoajille Kiinan Huawein ja ZTE: n viestintälaitteiden korvaamiseksi.

Talon energia- ja kauppakomitean demokraattiset ja republikaaniset jäsenet totesivat yhdessä, että lakiesitys suojelee maan viestintäverkkoa ulkomaisilta kilpailijoilta ja poistaa täysin maaseutualueiden ja pienten kuljetusyhtiöiden laitteistohuollot. Lisäksi edustajainhuone järjestää lakiesittelyn perjantaina paikallista aikaa.

Toukokuussa Yhdysvaltain presidentti Trump antoi toimeksiannon, jolla kiellettiin yhdysvaltalaisia ​​yrityksiä käyttämästä tietoliikennelaitteita, jotka voivat aiheuttaa kansalliselle turvallisuudelle uhkia, ja pyysi valtion virastoja, kuten kauppaministeriötä, toimittamaan luonnokset täytäntöönpanoon lokakuuhun mennessä. Sen jälkeen monet suuret yhdysvaltalaiset lentoyhtiöt ovat lopettaneet liiketoiminnan Huawein kanssa.

Pienet laitevalmistajat maaseutualueilla Yhdysvalloissa luottavat kuitenkin edelleen voimakkaasti Huawein ja ZTE: n laitteisiin. Maaseudun langattoman verkon vähemmän yhdistys on ilmoittanut, että neljäsosa jäsenistä käyttää Huawein ja ZTE: n viestintälaitteita.

Raportissa mainittiin myös, että tämän vuoden kesäkuussa asiasta perehtyneet ihmiset kertoivat Reutersille, että noin 12 Huawei-verkkolaitetta käyttävää yhdysvaltalaista maaseudun kommunikaattoria keskustelee varaosalaitteista Ericssonin ja Nokian kanssa. Asioissa.

Näiden pienten kuljetusyhtiöiden auttamiseksi Yhdysvaltain senaatin kauppakomitea (USA SenateCommerceCom Committee) antoi heinäkuussa myös noin 700 miljoonaa dollaria kuljetusyhtiöille korvaamaan laitteita.

Edustajainhuoneen lakiehdotus voi lisäksi kieltää laitevalmistajia ostamasta kaikkia Yhdysvalloille vaarallisia laitteita liittovaltion tukien kautta. Se vaatii myös liittovaltion viestintäkomissiota (FCC) avustamaan eri liikenteenharjoittajia kiellettyjen laitteiden tai palvelujen poistamisessa.