Koti > Uutiset > Vivo TWS -kuulokkeet alkavat debyytti: ensimmäinen Qualcommin lippulaiva langaton siru

Vivo TWS -kuulokkeet alkavat debyytti: ensimmäinen Qualcommin lippulaiva langaton siru

Syyskuun 4. päivän iltana langaton vivo-kuulokemikrofoni TWSEarphone julkaistaan ​​16. syyskuuta. Qualcommin virkamies Weibo paljasti, että vivoTWSEarphone on maailman ensimmäinen Qualcommin tuotemerkki langaton siru.

Valitettavasti vivoTWSEarphone -puhelimen tietoja ei vieläkään tunneta.

Aikaisemmin vivo sanoi, että vivoTWSEarphone pyrkii parantamaan käyttäjien lopullista kokemusta 5G-aikakaudella, nopeuttamaan brändistrategian edistämistä ja auttamaan vivoa rakentamaan täysin kytketyn, kokonaisen skenaarion, täysin vuorovaikutteisen älykkään palvelun ekosysteemin.

On syytä huomata, että vivo julkaisee myös vuotuisen lippulaivansa NEX35G 16. syyskuuta. Tämä on maailman ensimmäinen lippulaiva vesiputousseulalla. Sen suurin ominaisuus on vesiputousmainen visuaalinen vaikutus kaarevan näytön molemmille puolille.

Ydinkokoonpano, vivoNEX35G varustettu lippulaivaalustalla Qualcomm Xiaolong 855Plus, jopa 12 Gt muistia, takaosa 64 miljoonaa AI, kolme akkua, akun kapasiteetti 4500mAh, tuki 44 W erittäin nopeaa salamaa.

On syytä huomata, että vivoNEX35G pitää 3,5 mm kuulokeliittimen. VivoNEX35G: n muotoilu on erittäin arvokas lippulaiva-matkapuhelimen nykyisessä tilassa 3,5 mm: n kuulokeliittimen peruuttamiseksi.