Koti > Uutiset > Tuleeko kolmas vuosineljännes piikiekotteollisuuden pohjaksi?

Tuleeko kolmas vuosineljännes piikiekotteollisuuden pohjaksi?

Koko puolijohdeteollisuuden varastojen sopeuttaminen vaikutti piipitoisuuteen tänä vuonna, ja tuloskehitys ei ollut tyydyttävä. Koska suurin osa asiakasvarastoista on kuitenkin alennettu kohtuulliseen vesitasoon, useimmat piitäytteet uskovat, että asiakkaan varastotaso on hyvä vuoden jälkipuoliskolla ja kysyntä elpyy neljännestä vuosineljänneksestä kannattavuuden parantamiseksi nousta.

Viime vuonna piikiekkomarkkinat olivat edelleen kuumat, teollisuudessa oli pulaa ja hinnat jatkoivat nousuaan. Teollisuus odottaa markkinoiden jatkuvan kuumana tänä vuonna.

Koska Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasota on jatkanut kuumenemistaan ​​tänä vuonna, markkinoiden vetovoima on hidastunut, ja koko puolijohdeteollisuus on kokenut suuremman varastotilanteen paineen, jolla on kielteinen vaikutus piitäytteiden kannattavuuteen.

Global Crystalin puheenjohtaja Xu Xiulan kertoi, että toisen vuosineljänneksen tulisi olla korkein asiakasvarastojen taso, kolmas vuosineljännes alkaa hidastua, odotettavissa oleva määrä kasvaa jälkipuoliskolla, asiakkaat pyrkivät myös vähentämään varastoja. Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasodasta hän ennusti, että Global Crystalin piikiekkojen kokonaismäärät vähenevät hieman tänä vuonna, mutta tuotevalikoiman mukauttamisen myötä vuotuisen liikevaihdon odotetaan edelleen kasvavan hieman.

Global Crystal huomautti, että melkein kaikkien asiakkaiden varastotasot eivät enää nouse, ja monet asiakasvarastot ovat parantuneet normaaliin vesitasoon. Muut asiakasvarastot osoittavat laskua kuukausittain ja neljännesvuosittain. Jos tärkeimmät ympäristötekijät voivat vähitellen vakiintua, myös markkinoiden kysynnän epävarmuus hidastuu.

Xu Xiulan paljasti myös, että Global Crystal on allekirjoittanut pitkän aikavälin kattavuusasteen 8–90% kahden viime vuoden aikana ja ensimmäisen vuosineljänneksen pitkän aikavälin toteutumisaste on 100%. Jatkossa se voi säilyttää asiakkaiden joustavuuden tilauksissa, mutta lisätä ja vähentää Koko vuoden tavoitteena on edelleen jatkaa kasvua.

Taisheng Branch huomautti, että kysyntä kolmannella vuosineljänneksellä oli heikompaa kuin toisella vuosineljänneksellä, ja hintojen lasku oli vakavampi. Vaikka Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasota vaikutti edelleen markkinoiden kysyntään, sitä veti keinotekoisen älykkyyden, 5G: n, esineiden Internetin ja autoelektroniikan kysyntä. Seuraavaksi odotetaan kolmannen vuosineljänneksen olevan toiminnan pohja.

Taishengke kertoi myös, että asiakaskysyntä on alkanut elpyä syyskuusta lähtien ja viimeisen vuosineljänneksen toiminnan odotetaan elpyvän, ja hintojen on taipumus hidastua.

Hejing kertoi, että kysyntä oli edelleen heikkoa kolmannella vuosineljänneksellä Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasodan vuoksi. Operaatio kuitenkin pohjautuu kolmannella vuosineljänneksellä, ja loppupään asiakasvarastojen sopeuttamisen odotetaan laskevan kohtuulliseen vesitasoon, ja kysyntä elpyy asteittain viimeisestä neljänneksestä.