Koti > Uutiset > Maailman kolmannen vuosineljänneksen liikevaihdon kasvu oli 3%, konservatiiviset näkymät viimeiselle neljännekselle

Maailman kolmannen vuosineljänneksen liikevaihdon kasvu oli 3%, konservatiiviset näkymät viimeiselle neljännekselle

Uutistoimiston mukaan tänään (31), maailman edistyneessä talouskonferenssissa, ilmoitettiin kokouksessa kolmannen vuosineljänneksen tulosraportti. Talousraportti osoittaa, että maailman edistyksellinen kolmannen vuosineljänneksen toiminta oli vakaa, ja sen liikevaihto oli noin 7,127 miljardia Taiwanin dollaria (sama alla), kasvua 3% toiseen vuosineljännekseen verrattuna, ja tulos vastasi odotuksia.

Taloudellisen raportin mukaan pienten paneeliohjaimen IC-piirien suorituskyky hyötyi virranhallinnan sirujen suorituskyvyn kasvusta 65%, mikä helpottaa suurten paneeliohjainten IC-arvojen heikentymisen vaikutusta. Maailman edistynyt verojen jälkeinen nettotulos oli 1,496 miljardia yuania, mikä on hiukan enemmän kuin toisella neljänneksellä. %.

Neljännellä vuosineljänneksellä hallituksen puheenjohtaja kertoi, että toimitusketjun korkean varastotason vuoksi yritys suhtautui neljään vuosineljännekseen konservatiivisesti ja arvioi, että viimeisen vuosineljänneksen liikevaihto oli 6,8 - 7,2 miljardia yuania verrattuna kolmanteen neljännes. Se vaihtelee välillä 1-5%.

Hallituksen puheenjohtaja mainitsi, että kasvun vauhti vuoden jälkipuoliskolla perustuu pääosin virranhallintapiiriin. Kaksinumeroisen prosenttiosuuden arvioidaan kasvavan vuosi vuodelta. Suurten ja pienten kovalevyjen IC-komponentit ovat heikompia asiakkaiden hajotetun varaston ja yrityksen kapasiteetin säätämisen vuoksi.